Tgrt Haber
18 May 2022 18:19 - Güncelleme : 18 May 2022 18:27

Trabzonspor'dan sakatlık açıklaması

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Altay ile oynadığı maçta sakatlanan Serkan Asan'ın menisküsünden ameliyat edildiği, Abdülkadir Ömür'de ise birinci derece kas yaralanması tespit edildiği bildirildi.

Trabzonspor'dan sakatlık açıklaması
Trabzonspor,Serkan Asan,Abdülkadir Ömür

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Altay ile oynadığı maçta sakatlanan Serkan Asan'ın menisküsünden ameliyat edildiği, Abdülkadir Ömür'de ise birinci derece kas yaralanması tespit edildiği duyuruldu.

İki futbolcunun sağlık durumuyla ilgili bordo-mavililerin internet sitesine açıklamada bulunan kulüp doktoru Hakan Çelik, "Hafta sonu oynadığımız Altay karşılaşmasında sol diz dış menisküsünde yırtık oluşan Serkan Asan, bugün başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Menisküsü tamir edilen futbolcumuzun genel sağlık durumu iyi olup önümüzdeki günlerde taburcu edilmesi planlanmaktadır." ifadelerine yer verdi.

Çelik, aynı karşılaşmada sol arka adalesinden sakatlanan Abdülkadir Ömür'ün de çekilen MR'ında birinci derece kas yaralanması tespit edildiğini, oyuncunun tedavisine başlandığını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...