Tgrt Haber
20 Kasım 2021 07:53

Trabzonsporlu futbolcular Avcı’ya söz verdi: Bu yoldan dönüş yok

Gaziantep’i 40 bin taraftarın desteğiyle yenerek şampiyonluk yürüyüşüne devam edeceklerini söyleyen Trabzonsporlu oyuncular“ İpi göğüsleyeceğiz” iddiasında bulundu.

Trabzonsporlu futbolcular Avcı’ya söz verdi: Bu yoldan dönüş yok
trabzonspor,,süper lig,,abdullah avcı,

Koşar adım şampiyonluğa giden bordo mavili takımda teknik direktör Abdullah Avcı’nın en büyük korkusu, millî ara öncesi yakalanan havanın kaybedilmesi. Oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan Avcı, millî takımlardan dönen oyuncuların tamamlanmasıyla dün bir toplantı yaptı. Rakiplerin ne yaptığıyla ilgilenmeden kendi maçlarını düşünmeleri gerektiğini söyleyen Avcı “Biz kendi maçlarımızı kazandığımız zaman zaten şampiyon oluruz. Yeter ki kaybetmeyelim, takımdaki havayı kaçırmayalım” dedi.

BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK 

Takım kaptanları Uğurcan Çakır ve Nwakaeme de arkadaşları adına söz alıp “Bu yoldan dönüş yok. Asla gevşemeden yolumuza devam edeceğiz ve sezon sonunda ipi biz göğüsleyeceğiz” sözünü verdi. Gaziantep maçının kolay geçmeyeceğini söyleyen Avcı idmanda, hızlı hücumlara karşı savunmada reaksiyon gösterebilecekleri tekrarlar üzerinde durarak uyarılarda bulundu. Oyunun hızını artırmaları gerektiğini anlatan Avcı “Topu hızlı kapıp hücuma da hızlı çıkmamız, birlikte hareket etmemiz lazım” diye konuştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...