Tgrt Haber
03 Aralık 2021 07:29

Trabzonspor’un Adana Demir maçına ilgi büyük

Bordo mavili taraftarlar, açık ara lider durumda olan takımlarına destek için biletlere koştu, Abdullah Avcı da “Sadece takım değil, taraftar da planımızın bir parçası” dedi.

Trabzonspor’un Adana Demir maçına ilgi büyük
süper lig,,trabzonspor,,adana demirspor,

Daha ilk yarı bitmeden rakiplerine puan cetvelinde çift haneli farklar atan Trabzonspor, taraftarını şimdiden şampiyonluk havasına soktu. Bordo mavililerin evinde oynayacağı Adana Demirspor maçına taraftarlar akın edecek. Satışa çıkan biletlere büyük ilgi gösteren taraftarlar Medical Park Stadını dolduracak. Biletlerin satışa çıktığı ilk günden itibaren gişelere akın eden taraftarlar şimdiye kadar 35 binin üzerinde bilet alırken maç gününe kadar biletlerin tamamının satılması bekleniyor.

BİRLİKTE YAŞAYALIM

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da kulüp tarafından hazırlanan videodaki mesajlarıyla taraftarı maça davet etti. Avcı, “Bizim bir oyun planımız var. Sadece takım değil, taraftar da bu planın bir parçası. Nasıl horonda aynı anda vurulur ayaklar yere, biz de öyle birlikte savunma yapacağız. Nasıl kalkar aynı anda eller havaya, aynı anda öyle hep birlikte hücum yapacağız. Birlikte oynayacağız. Her maç bu heyecanı birlikte yaşamak için durmayın, gelin hep birlikte horona duralım” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK LİSTESİ

Genel Kurula tek aday olarak giden Başkan Ahmet Ağaoğlu yeni listesini Divan Kuruluna teslim etti. Sekiz isim yerini korurken, altı isim değişti. Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Esat Emanet, Faruk Hacıhaliloğlu ve Semsetdin Hancı listeye girerken Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ile birlikte beş isim yer almadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...