Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Kasım 2021 20:26

Trabzonspor'un Edin Visca transferine Emre Belözoğlu engeli!

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'de en yakın rakibi Hatayspor'a 4 puan fark atan Trabzonspor, Gervinho'nun sezonu kapatmasıyla kanat pozisyonu için arayışa başladı. Bordo-mavililer Başakşehir forması giyen Edin Visca ile ilgilenirken transferin önündeki tek engel ise Emre Belözoğlu...

Trabzonspor'un Edin Visca transferine Emre Belözoğlu engeli!
Trabzonspor,Edin Visca,Fenerbahçe,Galatasaray,Emre Belözoğlu,Medipol Başakşehir

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor'u mağlup ettiği mücadelenin henüz 11. dakikasında Marek Hamsik'in pasına içeri çevirmeye çalışan Gervinho ciddi şekilde sakatlanmış ve 34 yaşındaki oyuncunun çapraz bağlarının koptuğu açıklanmıştı. Gervinho sahalardan en 6-7 ay uzak kalacak. Teknik direktör Abdullah Avcı önemli bir oyuncularını sakatlık yüzünden uzun süre kullanamayacaklarını belirterek devre arasında transfer yapacaklarını açıkladı. Karadeniz temsilcisi sezon başındaki listesine geri dönecek ve çalışmalarına hemen başlayacak.

Karadeniz ekibinin ana transfer listesindeki ilk isim Edin Visca. Geçen sezon kontratını uzatsa da Boşnak yıldız her zaman Trabzonspor'un istediği bir oyuncu. Daha önce 3 kez Karadeniz ekibinin kapısından dönen Edin Visca kariyerinin son bölümüne doğru yaklaşırken Dört Büyüklerden birinde forma giymek istiyor. Bu sebeple bordo-mavili ekibin kendisine olan ilgisine bir hayli sıcak yaklaşıyor. Bonservisi olması ise sıkıntı.

BELÖZOĞLU BIRAKMAK İSTEMİYOR

Fotomaç'ın haberine göre; Aykut Kocaman ile yolların ayrılmasının ardından Medipol Başakşehir'i çalıştırmaya başlayan Emre Belözoğlu, ilk iki maçında Beşiktaş ve Antalyaspor'u mağlup etmişti. Takımı Avrupa potasına sokmak isteyen genç çalıştırıcı Visca ile yolları ayırmayı kesinlikle düşünmüyor.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY DA PEŞİNDE

Başakşehir forması altında kırılmadık rekor bırakmayan ve turuncu lacivertlilerin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Edin Visca'nın adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılıyordu. Geçtiğimiz sezon ise Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Boşnak yıldızın adını vererek transfer etmek istediğini söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...