Tgrt Haber
02 Ağustos 2022 06:44 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 13:22

Trabzonspor’un Şampiyon Ligi’nde rakibi belli oluyor! İşte muhtemel rakipler...

Geçtiğimiz sezonu şampiyon bitirerek Şampiyonlar Ligi’nde Play-off oynama hak kazanan Trabzonspor’un rakibi bugün belli oldu. Fırtına bu turu geçerse kasasına 19 milyon avroluk ciddi bir elde edecek. Kura çekimi gerçekleşti ve borda mavili temsilcimiz Danimarka temsilcisi Kopenhag ile eşleşti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Trabzonspor’un Şampiyon Ligi’nde rakibi belli oluyor! İşte muhtemel rakipler...
trabzonspor,şampiyonlar ligi,rakip,kura

Temsilcimiz Trabzonspor’un rakibi bugün belli oluyor. Futbolun en önemlisi de kulüpler bazında bir numaralı organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar Ligi’nde kura çekimi heyecanı yaşanıyor. Şampiyon Trabzonspor’un Play-off turundaki rakibini bugün 13.00’teki kura çekiminin ardından netlik kazanacak.

KOPENHAG İLE EŞLEŞTİ

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play off turunda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile eşleşti.  Karadeniz temsilcisi, bu turda ilk maçını 16 veya 17 Ağustos'ta deplasmanda, ikincisini ise 23 veya 24 Ağustos'ta evinde oynayacak.

Bordo-mavili ekip, play-off turunu geçememesi halinde UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak. Bu organizasyonda grup kuraları ise 26 Ağustos'ta çekilecek.

 

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLER

  • Kopenhag
  • Ludogorets-Dinamo Zagreb
  • Sheriff-Viktoria Plzen
  • Kızılyıldız-Pyunik

BU TURDA PARA ÇOK

Maçlar 16-17 Ağustos ve 23-24 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Temsilcimiz turu geçtiği takdirde 11 sene sonra yeniden Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmış olacak. Ve bu da kulüp kasasına 19 milyon avroluk bir kazancın girmesi anlamına gelecek. Şampiyonlar Ligi’nde grup kura çekimleri ise 25 Ağustos’ta yapılacak. Eğer Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Play-off turunu geçemezse yoluna UEFA Avrupa Ligi’nden devam edecek.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...