Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 13:15 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 13:41

Transfer bombası patlıyor: Sörloth teklifi kabul etti

Fenerbahçe transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonunda mutlak şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'de gündem ilk olarak forvet transferi... Sarı-lacivertliler Leipzig'e geri dönen Alexander Sörloth için girişimlerine hız verirken çok önemli bir adım atıldı. Başkan Koç'un yürüttüğü görüşmelerde Norveçli golcü Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Transfer bombası patlıyor: Sörloth teklifi kabul etti
Fenerbahçe,Alexander Sörloth,transfer

Yeni sezona çok güçlü, bol alternatifli ve kaliteli bir kadro ile girmekte kararlı olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-lacivertliler uzun zamandır peşinde olduğu Leipzig'in Norveçli santrforu Alexander Sörloth'u renklerine bağlamaya çok yakın...

Takvim'in haberine göre; Başkan Ali Koç'un yürüttüğü görüşmelerde önemli bir mesafe alındığı bildirildi. Norveçli santrforun Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği ve kampa katılmak için gün saydığı ifade edildi. Alman kulübü Leipzig ile yapılan görüşmelerde de olumlu bir hava olduğu ve anlaşmanın yapılmasının beklendiği iddia edildi.

HEDEF KIEV MAÇI

Kulüp ile yapılan görüşmelerde zorunlu satın alma opsiyonunun bedelinde küçük bir fark olduğu bu pürüzün giderilmeye çalışıldığı ifade edildi. Leipzig son olarak Sörloth'un bonservis bedelinde 8 milyon Euro'ya kadar inmişti.

Sarı-lacivertli kurmaylar ise zorunlu satın alma opsiyonunun biraz daha aşağıya çekilmesini talep etti. Bunun yanıda Leipzig'in bir sonraki satıştan pay istediği de gelen haberler arasında...

Fenerbahçe, Sörloth'u Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynanacak maça kadar yetiştirmeyi hedefliyor.

ALEXANDER SÖRLOTH KİMDİR?

5 Aralık 1995 tarihinde dünyaya gelen Alexander Sörloth, futbola Rosenborg'da başladı.

Daha sonra Bodo Glimt'e transfer olan Norveçli golcü sırasıyla Rosenborg, Groningen, Midtjylland, Crystal Palace, Gent, ve Trabzonspor formaları giydi.

Trabzonspor'da kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Alexander Sörloth, 20 milyon Euro karşılığında Leipzig'e transfer olmuştu. 26 yaşındaki forvet geçtiğimiz sezonu ise Real Sociedad'da kiralık geçirmişti. Sörloth, La Liga'da beklentilerin altında kalmış ve çıktığı 44 maçta 8 gol, 1 asistlik istatistik yakalamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...