Tgrt Haber
20 Haziran 2022 14:01 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 14:18

Transfer fırtınası: Trabzonspor, Göztepe'nin yıldızlarına kanca attı

Trabzonspor transfer haberleri: Transfer sezonuna bomba gibi giren Trabzonspor, Göztepe’nin kaptanı Halil Akbunar ve kalecisi İrfan Can Eğribayat'a da kanca attı. Bordo-mavililerin, İzmir ekibinin Rasmus Ankersen’e satışını beklediği ve satışın ardından resmi teklifte bulunulacağı ifade edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Transfer fırtınası: Trabzonspor, Göztepe'nin yıldızlarına kanca attı
Trabzonspor,Halil Akbunar,Göztepe,İrfan Can Eğribayat

Süper Lig’de geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve 28 yıllık hasrete son vererek taraftarını mutlu eden Trabzonspor’da transfer çalışmaları son sürat sürüyor. Transfer dönemine fırtına gibi giren bordo-mavililer, ön liberoya Doğucan, sol beke Eren Elmalı ve sağ beke Larsen transferlerini açıklarken geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren Denswil'in de bonservisini aldı.

ROTA İRFAN CAN VE HALİL

Yeni Şafak'ın haberine göre; Kadrosunu yine yerli isimlerle takviye etmenin planlarını yapan Trabzonspor, Süper Lig’e veda eden Göztepe’nin kaptanı Halil Akbunar için pazarlıklarını sürdürürken, kaleci İrfan Can Eğriyabat’ı da listesine ekledi.

Halil için bonservis bedelinin yanı sıra Enis Destan’ı kiralık olarak göndermeyi taahhüt eden Karadeniz temsilcisi, 23 yaşındaki İrfan Can için de devreye girdi. 

SATIŞ BEKLENİYOR

Sarı-kırmızılı ekipte kulübün en büyük hissedarı olacak Rasmus Ankersen’in de planları arasında yer almadığı belirtiken genç kaleci için Trabzonspor, resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Bordo-mavililer, Ankersen’in İzmir’e gelerek İrfan Can için bir bonservis bedeli belirlemesini bekliyor.

Halil ve İrfan Can için Galatasaray'ın da ilgisi olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...