Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Haziran 2022 11:45 - Güncelleme : 16 Haziran 2022 12:08

Transfer fırtınası: Umut Bozok da Trabzonspor yolunda!

Transfer haberleri: Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, geride bıraktığımız sezon ligi gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok ile görüşmelere başladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Transfer fırtınası: Umut Bozok da Trabzonspor yolunda!
Umut Bozok,Trabzonspor,transfer

Eren Elmalı, Doğucan Haspolat ile Larsen'i kadrosuna katan ve bu sezonu kiralık olarak geçiren Stefano Denswil'i elinde tutan Trabzonspor, golcü transferi için de bomba bir hamlede bulundu.

BUGÜN İMZAYI ATACAK!

Yeni Şafak'ın haberine göre; Bordo-mavililerin geçen sezon kiralık olarak Kasımpaşa forması giyen golcü oyuncu Umut Bozok ile görüşmelere başladı. Yapılan görüşmelerin ardından 25 yaşındaki oyuncuyla bugün İstanbul'da sözleşme imzalanması bekleniyor.

Umut Bozok'un adı Galatasaray ile de geçiyordu. Trabzonspor, bugün adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile geçen Kasımpaşalı Eren Elmalı'nın transferini açıklamıştı.

Geçen sezon Süper Lig'de 20 kez fileleri havalandırarak gol kralı olan Umut Bozok'un bonservisi Fransız ekibi Lorient'te bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...