Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Temmuz 2022 15:18 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 15:49

Transfer resmen açıklandı: Kazımcan Karataş Galatasaray'da!

Son dakika transfer haberi: Galatasaray, yeni sezon öncesi ikinci transferini açıklamaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Kazımcan Karataş için Altay ile anlaşmaya vardı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Transfer resmen açıklandı: Kazımcan Karataş Galatasaray'da!
Kazımcan Karataş,Galatasaray,transfer,Altay

Kazımcan Karataş resmen Galatasaray’da... Sarı-Kırmızılılar, Altay ile yaklaşık 1 milyon Euro’ya anlaşmaya vardı. Kazımcan ile 5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

Resmi prosedurlerin ardından transferin resmiyet kazanması bekleniyor. Galatasaray daha önce Abdülkerim Bardakcı'yı renklerine bağlamıştı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1542844522597699584

ALTAY RESMEN DUYURDU

Altay, transferi yaptığı açıklama ile duyurdu. Geçen hafta Eyüpspor'a transfer olup, daha sonra Galatasaray'a kiralanacağı iddia edilen Kazımcan'la ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"16 Ocak 2003’te İzmir’de dünyaya gelen evladımız Kazımcan Karataş’ın transferi konusunda Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Futbola Altay’ımızda başlayan, Altay Spor Okulları’nda yetişen, ardından altyapımızda her yaş grubundaki takımlarımızda forma giyen, U17- U19 ve U21 Milli Takımı’mızın oyuncusu olan evladımız Kazımcan Karataş’a kulübümüze verdiği tüm hizmetler için çok teşekkür ederiz. Yolun açık olsun bizim çocuk…"

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1542845536541327361

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...