Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 May 2022 21:40 - Güncelleme : 13 May 2022 21:53

Trezeguet'e Kartal pençesi: Beşiktaş harekete geçti...

Beşiktaş transfer haberleri: Siyah-beyazlılar, İngiliz ekibi Aston Villa'dan sezon sonuna kadar Medipol Başakşehir'e kiralanan Trezeguet için harekete geçti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
Trezeguet'e Kartal pençesi: Beşiktaş harekete geçti...

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon bekleneni veremeyen Beşiktaş'ta yeni sezonun transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, bu sezonki başarısızlığı yeni sezonda taraftarlarına unutturmak istiyor.

Kara Kartal'da yaz transfer döneminin hareketli geçmesi bekleniyor. Fransız teknik adamın raporlarını doğrultusunda takımda ciddi değişikliklere gidecek olan yönetim, elini çabuk tutarak yeni sezon kampına transferleri yetiştirmek istiyor.

Özellikle hücum hattını baştan oluşturmak isteyen siyah-beyazlılar, kapsamlı bir çalışma başlattı. Ismael'in sistemine uygun oyuncular arayan Kara Kartal'ın hedefindeki yıldızlardan biri belli oldu.

TREZEGUET HAREKATI

Hedefte Premier Lig macerasının ardından Spor Toto Süper Lig'de geri dönen Trezeguet var... Aston Villa'dan sezon sonuna kadar Başakşehir'e kiralanan oyuncu için harekete geçildi.

Teknik direktör Ismael'in de olumlu rapor sunmasının ardından resmi adımların atılacağı iddia ediliyor. 10 milyon Euro piyasa değeri olan futbolcunun İngiliz kulübüyle 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

Bu sezon devre arasından itibaren turuncu-lacivertli formayla 11 maça çıkan oyuncu 6 gol 4 asist kaydetmeyi başardı.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...