Tgrt Haber
01 Temmuz 2022 08:00 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 08:39

Trezeguet'in maliyeti dudak uçuklattı

Trabzonspor transfer haberi: Mısırlı futbolcuyla günler öncesinde el sıkışan bordo-mavililer, İngilizleri de ikna etti. Aston Villa’ya 3,7 milyon Euro, Trezeguet’ye de yıllık 2,2 milyon Euro ödenecek...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Trezeguet'in maliyeti dudak uçuklattı
Aston Villa,,Trezeguet,transfer

Trabzonspor, Nwakaeme’nin yerini Aston Villa’nın kanat oyuncusu Trezeguet ile dolduruyor...

Geçen sezon Başakşehir’de kiralık olarak forma giyen Trezeguet ile günler öncesinden el sıkışan bordo-mavililer, İngiliz ekibini de sonunda ikna etti.

3,5 milyon Euro'luk teklife naz yapan Aston Villa, 3 milyon 750 bin Euro'ya ‘tamam’ dedi. Aston Villa, günlerdir 4 milyon 250 bin Euro'da diretiyordu. Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek isteyen ve transferde ısrarcı olan Trezeguet, İngilizlerin sert tavrını kırmasına neden oldu.

3 YILLIK MALİYETİ 10 MİLYON EURO'YU AŞACAK!

Transfer haberleriyle adından söz ettiren İtalyan gazeteci Fabrizio Romano iki kulübün anlaştığını ve imza için gerekli evrakların ve kişisel şartların görüşüldüğünü yazdı.

Trezeguet ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanan Trabzonspor, 27 yaşındaki futbolcuya 1,5 milyon Euro'su garanti ücret, 700 bini bonus olmak üzere 2,2 milyon Euro verecek. 3 yıllık hak edişi 6.6 milyon Euro olacak olan Trezeguet'in bonservisiyle birlikte toplam maliyeti 10 milyon 350 bin Euro (180 milyon 815 bin TL) olacak...

Oyuncunun menajerinin, sözleşme detaylarını netleştirmek için İstanbul’a geleceği öğrenilirken Trezeguet’nin direkt Slovenya kampına katılması planlanıyor.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...