Tgrt Haber
04 Eylül 2021 12:07

Türkiye Cebelitarık'a konuk olacak: Maçın muhtemel 11'leri

A Milli Takım, Dünya Kupası grup elemelerinde bu akşam Cebelitarık ile karşılaşacak. Maç saat 21.45’te Victoria Stadı'nda oynanacak. Grupta lider olan Ay-Yıldızlılar karşılaşmayı kazanıp zirveyi korumak istiyor.

Türkiye Cebelitarık'a konuk olacak: Maçın muhtemel 11'leri
cebelitarık türkiye,şenol güneş,a milli futbol takımı,dünya kupası grup elemeleri

A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası grup elemelerinde Karadağ karşısında kaybedilen 2 puanın ardından bu akşam gruptaki 5. maçnda Cebelitarık’a konuk olacak.  

TRT 1 ‘den naklen yayınlanacak olan mücadele Victoria Stadında saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşmayı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek.

GRUPTA 8 PUANLA LİDERİZ

Grupta oynadığı 4 maç sonunda 2 galibiyet 2 beraberlik alarak 8 puanla lider olan ‘bizim çocuklar’ın hedefi Karadağ maçındaki hataya düşmeyerek beşinci maçı kazanarak zirveyi korumak olacak. Gruptaki ilk maçında Hollanda’yı İstanbul’da 4-2 mağlup eden Ay-yıldızlı ekip, İspanya’da oynanan maçta da Norveç karşısında 3 puanı 3 golle aldı. Millilere grupta ilk dur diyen takım ise Letonya oldu. Milliler, Letonya ile içeride oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan maçtan 1 puanla ayrıldı. A Milli Takım gruptaki son maçını ise İstanbul’da Karadağ ile yaptı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Türkiye Cebelitarık'a konuk olacak: Maçın muhtemel 11'leri

Ay-Yıldızlıların bugünkü rakibi Cebelitarık ise oynadığı 4 maçı da kaybetti. Grupta son sırada yer alıyor. Öte yandan Türkiye, Cebelitarık’a konuk olurken grupta Hollanda-Karadağ ve Letonya-Norveç maçları da oynanacak.

Türkiye Cebelitarık'a konuk olacak: Maçın muhtemel 11'leri

ŞENOL GÜNEŞ: DERS ALDIK HATA YAPMAYACAĞIZ

Millî takım teknik patronu Şenol Güneş karşılaşma öncesi “hepimiz gereken dersleri aldık, hata yapmayacağız” dedi. Karadağ karşısında kaybedilen 2 puana rağmen lideriz diyen Güneş, Cebelitarık ve Hollanda maçlarına konsantre olduklarını söyledi.

Türkiye Cebelitarık'a konuk olacak: Maçın muhtemel 11'leri

KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL 11’LERİ

Milli takımızda Abdülkerim Bardakcı sakatlığı sebebiyle ve Burak Yılmaz ise kart cezası nedeniyle son antrenmanda yer almadı. İki oyuncumuz maçta oynamayacak. Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak ise takıma İspanya’da dâhil oldu. İşte Cebelitarık-Türkiye maçının muhtemel 11’leri…

CEBELİTARIK: Coleing, Sergeant, Wiseman, Bosio, Chipolina, Britto, Annesley, Valarino, Ronan, Torilla, De Barr

TÜRKİYE: Mert Günok, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Mert Müldür, Okay Yokuşlu, Salih Uçan, Orkun Kökçü, Efecan Karaca, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu

Türkiye Cebelitarık'a konuk olacak: Maçın muhtemel 11'leri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...