Tgrt Haber
11 Haziran 2022 08:09 - Güncelleme : 11 Haziran 2022 08:28

Millî takım, Uluslar Ligi'nde üçte üç için Lüksemburg karşısında

A Milli Takım, Uluslar Ligi'nde üçte üç için Lüksemburg karşısında. Stefan Kuntz, Lüksemburg’un önemli bir rakip olduğunu söyledi. Kendilerinden sonra grubun en güçlü takımıyla karşılaşacaklarını belirten Alman teknik adam, "Öncekilere göre daha zorlu bir maça çıkacağız" dedi.

A Milli Takım, Uluslar Ligi'nde üçüncü maçına çıkıyor.
uluslar ligi,lüksemburg türkiye maçı,a milli takım
A Milli Takım, Uluslar Ligi'nde üçüncü maçına çıkıyor.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Uluslar C Ligi’ndeki Lüksemburg maçı öncesinde konuştu. Faroe Adaları ve Litvanya'ya göre Lüksemburg'un daha zorlu bir rakip olduğunu belirten Alman teknik adam, "Bizden sonra gruptaki en güçlü takım Lüksemburg. Diğer maçlara göre daha zor olacağını bekleyebiliriz" dedi. Kadro seçiminin eleştirilmesine değinen Kuntz, "Takım ruhu, iyi performans göstermenin temelidir. Takımımızı da buna göre seçiyoruz" diye konuştu.

CEVAPSIZ SORU

Oyuncuların taktik anlayışı önemsediğini ifade eden Stefan Kuntz, "Portekiz, İtalya maçında belli taktikler vardı. Şimdiki rakipler karşısında da futbolcularımız ona göre hareket ediyor" ifadelerini kullandı. Rıdvan Yılmaz'ın ağrıları nedeniyle Lüksemburg mücadelesinde forma giymeyeceğini belirten Alman hoca, "Lüksemburg'dan hangi oyuncuyu kadroya almak istersiniz" sorusuna ise "Bu kadar derinlemesine bir yorum yapmak istemiyorum" cevabını verdi.

Türkiye ile Lüksemburg 8. defa karşı karşıya gelecek. Geride kalan 7 maçın 6’sını Türkiye, 1’ini Lüksemburg kazandı.

LÜKSEMBURG-TÜRKİYE MUHTEMEL 11’LER

Türkiye saati ile bu akşam 21.25’te başlayacak olan maçın muhtemel ilk 11’leri ise şöyle:

Türkiye: Altay, Zeki, Merih, Çağlar, Ferdi, Yunus, Hakan, Salih, Kerem, Serdar, Enes

Lüksemburg: Moris, Martinsi Chanot, Carlson, Pinto, Martins, Olesen, Barreiro, Sinani, Rodrigues Borges

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...