Tgrt Haber
10 Temmuz 2021 09:45

UEFA Başkanı Ceferin: Bu format adil değil

UEFA Başkanı Aleksandar Ceferin, EURO 2020'ye ilişkin samimi itiraflarda bulundu. Bazı takımların 10 bin kilometreden fazla yol giderken bazılarının bin kilometre bile gitmediğini belirten Ceferin, bir daha böyle bir formatı uygulamayacaklarını söyledi.

UEFA Başkanı Ceferin: Bu format adil değil
UEFA,,EURO 2020,,Aleksandar Ceferin,

UEFA Başkanı Aleksandar Ceferin, 11 farklı ülkenin ortaklığında düzenlenen EURO 2020'ye ilişkin samimi itiraflarda bulundu.

BBC'YE KONUŞTU

BBC'ye konuşan Ceferin bu format yüzünden bazı takımların 10 kilometreden fazla yol kat ettiğini söylerken konuyu millî takımımızın izlediği Roma-Bakü güzergâhı üzerinden özetledi.

ZORLAMA BİR FİKİR

Bir daha böyle bir formatı uygulamayacaklarını söyleyen Ceferin "Çok zorlayıcı ve bence doğru değildi. Mesela; bazı takımlar 10 bin kilometreden fazla yol giderken bazıları bin kilometre bile gitmedi. Taraftarlar açısından da adil bir durum değil. Başta ilgi çekici bir fikirdi ama uygulaması zor. Bir daha desteklemem" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...