Tgrt Haber
06 Haziran 2021 16:35

Uğurcan Çakır, İHA'nın sorularını cevapladı

TGRT Haber'de İhlas Haber Ajansı muhabiri Bozhan Memiş'in sorularını cevaplayan, A Milli kaleci Uğurcan Çakır, "Kimin oynandığının, hiçbir zaman önemi yok. Herkes A Mili forma için savaşacak. Hayallerimiz var" dedi.

Uğurcan Çakır, İHA'nın sorularını cevapladı
TGRT Haber,Uğurcan Çakır

A Milli Futbol Takımımızın kalecisi Uğurcan Çakır, İhlas Haber Ajansı muhabiri Bozhan Memiş'in sorularını cevapladı.

KAMP ÇALIŞMALARIMIZ NASIL GİDİYOR, SON DURUM NEDİR?

- Kamp çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Antalya'da hem dinlendik, hem de antrenman yapma fırsatı bulduk. Almanya'ya geldik, hazırlık maçları yaptık, eksiğimizi artımızı görme şansı oldu. Herkesin morali üst seviyede. Heyecanlanıyoruz, çalışıyoruz, İtalya'ya hazırlanıyoruz.

İLK MAÇ İTALYA İLE KALECİLERİYLE ÖNE ÇIKAN BİR TAKIM? BU SEFER BİZ Mİ AĞIR BASACAĞIZ?

- Kimin oynandığının, hiçbir zaman önemi yok. Herkes  A milii forma için savaşacak. Hayallerimiz var. Her maça teke tek hazırlanıp, inşallah ülkemişze en iyi şekilde döneceğiz.

TRANSFER İKİNCİ PLANDA AMA OYNAMAK İSTEDİĞİN ÜLKE HANGİSİ?

- Şu an onunla ilgili aklımda hiçbir şey yok. Tamamen buraya konsantreyim, transfer işleri her zaman konuşulur zaten. Burada en iyi şekilde geçirirsek, daha iyi yerler olabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...