Tgrt Haber
02 Temmuz 2021 12:38

Ümit Özat’tan Fenerbahçe’ye teknik direktör önerisi

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Ümit Özat, sarı lacivertli kulübe teknik direktör önerisinde bulunarak, en uygun ismin Hikmet Karaman olduğunu ifade etti.

Ümit Özat’tan Fenerbahçe’ye teknik direktör önerisi
Fenerbahçe,Hikmet Karaman,Ümit Özat

Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği sürüyor. Kulüp başkanı Ali Koç'un "Pazartesi günü yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız" sözlerinin ardından sarı-lacivertli taraftarlar heyecanlanmıştı ancak aradan geçen 4 günlük sürede yeni teknik direktörünü bulamayan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına antrenörler eşliğinde başladı.

"FATİH TERİM VE SERGEN YALÇIN'LA YARIŞACAK TEK YERLİ TEKNİK DİREKTÖR"

Bir dönem sarı lacivertli formayı giyen ve takım kaptanlığı da yapan teknik direktör Ümit Özat, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Hikmet Karaman'ın teknik direktörlüğe getirilmesi gerektiğini savundu.

Özat, yaptığı paylaşımlarda, "Futbol çok enteresan. Makedonya milli takımı bir dönem Hikmet Karaman'a teklifte bulunuyor. Bir aracı vasıtasıyla bu olaya şahidim. Fenerbahçe de Makedonya milli takımın hocasını göreve getirmek istiyormuş. Ama Hikmet hoca burada gözlerinin önünde kimse onu görmüyor. Hikmet Karaman Fenerbahçe'de hoca olsun Fatih Terim ve Sergen Yalçın ile yarışacak bana göre tek yerli teknik direktör" ifadelerini kullandı.

Ümit Özat’tan Fenerbahçe’ye teknik direktör önerisi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...