Tgrt Haber
17 Ağustos 2022 08:00 - Güncelleme : 17 Ağustos 2022 08:11

Umut Bozok Trabzonspor'a 'evet' dedi

Transfer haberleri: Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve transfer dönemine de hızlı giren Trabzonspor, çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Bordo-mavililer geçtiğimiz yıl Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Umut Bozok'u kadrosuna katmak isterken, yaptığı son teklif de ortaya çıktı. Milli futbolcu bu teklife 'evet' dedi.

Umut Bozok Trabzonspor'a 'evet' dedi
Umut Bozok,transfer,Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, bu sezona da 2'de 2 yaparak başladı. Fırtına, 3 kulvarda yarışabilecek geniş bir kadro kurmak ve sakatlanan oyuncuların yerlerini doldurmak için transfer çalışmalarına hız verdi.

UMUT BOZOK TRABZON'A KOŞUYOR

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor'da gözler forvet transferine çevrilirken yönetim, Umut Bozok defterini yeniden açtı. Bonservisi Lorient'te bulunan golcü için pazarlıklar bir kez daha başladı.

Daha önce 25 yaşındaki forvetle görüşmelerde ilerleme sağlayamayan bordo-mavililer, bu kez sonuca ulaşmasını bildi. Yıldız oyuncu, sezon başına 1 milyon Euro ve bonuslardan oluşan teklife "Evet" dedi.

Trabzonspor, oyuncunun kulübü Lorient'e de 2 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Fransız kulübünün bu rakama sıcak baktığı öğrenildi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1559627463260573697

UMUT BOZOK KİMDİR?

Umut Dilan Bozok, 19 Eylül 1996 tarihinde Fransa'nın Saint-Avold kentinde dünyaya geldi. Futbola Etoile Naborienne altyapısında başlayan 25 yaşındaki forvet, Metz altyapısında da forma giydi. Fransa'da Nimes, Lorient ve Troyes formalarını da giyen golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kasımpaşa forması giydi.

Umut, Spor Toto Süper Lig'de attığı 20 golle sezonu gol kralı olarak tamamladı.

Umut Bozok'un Lorient ile olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor. 25 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro...

Türkiye Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde 11 kez forma giyen ve 6 gol atan 1.78 boyundaki forvet, A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta oynadığı 4 maçın aday kadrosuna çağrılmış ancak sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...