Tgrt Haber
09 Temmuz 2022 09:17 - Güncelleme : 09 Temmuz 2022 09:55

Umut Bozok'a sürpriz telefon: "Alo ben Arda abin"

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, Dursun Özbek başkanlığında transferde gaza bastı. Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ın ardından Sergio Oliveira'yı kadrosuna katan Cimbom, Umut Bozok için de şartlarını zorluyor... Umut'un peşinde başka kulüpler de var...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Umut Bozok'a sürpriz telefon: "Alo ben Arda abin"
Galatasaray,Okan Buruk,transfer,Umut Bozok,Arda Turan

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda temaslarına devam ediyor.

Cimbom'da orta sahaya Oliveira'nın gelmesinin ardından hedef golcü takviyesi... Bu doğrultuda Aslan, Umut Bozok'u kadrosuna katmak istiyor.

ARDA TURAN DEVREDE

Umut Bozok transferinde Galatasaray adına sürpriz bir isim devreye girdi.

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a yakın olan Arda Turan, birçok kulüpten teklif alan oyuncuya telefonla ulaştı. Arda, Umut Bozok'a sarı-kırmızılı formayı giymesi için tavsiyede bulundu.

Sabah'ın haberine göre, hayranı olduğu Arda Turan'ı dinleyen 25 yaşındaki gurbetçi golcü, Trabzonspor'dan talep ettiği paranın daha azına Galatasaray'a 'Evet' dedi.

Menajerinin isteklerini bertaraf etmeye çalışan yönetim, bir yandan da 3 milyon Euro isteyen Lorient ile görüşüyor.

GOL KRALI OLDU

Umut Bozok, geçen sezon Süper Lig'de 38 maça çıktı. Umut sezonu 20 golle sezonu kral olarak tamamlarken 7 de asist yaptı.

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan santrforun kulubüyle olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek.

1.78 boyundaki forvet kariyerinde, Troyes, Metz, Nimes ve Consolat formaları da giymişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...