Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 08:54 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 09:30

Umut Bozok'un menajerinden Galatasaray açıklaması

Galatasaray transfer haberleri: Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok'u kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti, hatta yıldız futbolcunun Galatasaray için Kasımpaşa ve Trabzonspor'u reddettiği öne sürülmüştü. 25 yaşındaki forvetin menajeri Olivier Davo, yaptığı açıklamada oyuncusunun sarı-kırmızılı takıma yönelik transfer iddialarına açıklık getirdi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Umut Bozok'un menajerinden Galatasaray açıklaması
Umut Bozok,Galatasaray,transfer

Gelecek sezon için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılılar; Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira'yı renklerine bağladı.

Eksik bölgelere takviye yapmak için arayışlarını sürdüren Cimbom'un önceliklerinden biri de forvet hattı... Adı Haris Seferovic ve Artem Dovbyk gibi isimlerle anılan Galatasaray'ın Umut Bozok'u gündemine aldığı öne sürülmüştü. Sarı-kırmızılıların golcü oyuncu için teklif yaptığı ancak anlaşma sağlanamadığı ve menajerinin fiyat artırdığı iddia edilmişti.

GALATASARAY İLE GÖRÜŞME OLDU MU?

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla attığı 20 golle gol kralı olan Umut Bozok'un sarı-kırmızılı takıma transferi merak konusu olurken, oyuncunun menajeri Olivier Davo'dan açıklama geldi.

Ajansspor'a konuşan Davo, "Galatasaray ile görüşmüyorum. Umut'un performasına devam etmesi gerekiyor. Doğru projeye odaklanıyoruz. Belki Fransa'da kalır, belki başka bir takıma geçer. Görmek ve beklemek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Olivier Davo, Erden Timur ile Milano'da görüştünüz mu sorusuna ise, "Hayır Milano'da değildim" cevabını verdi.

UMUT BOZOK KİMDİR?

Tam adı Umut Dilan Bozok olan milli futbolcu, 19 Eylül 1996 tarihinde Fransa'nın Saint-Avold kentinde dünyaya geldi.

Futbola Etoile Naborienne altyapısında başlayan 25 yaşındaki forvet, Metz altyapısında da forma giydi. Fransa'da Nimes, Lorient ve Troyes formalarını da giyen golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Kasımpaşa forması giydi.

Umut Bozok, Spor Toto Süper Lig'de attığı 20 golle sezonu gol kralı olarak tamamladı.

Türkiye Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde 11 kez forma giyen ve 6 gol atan 1.78 boyundaki forvet, A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta oynadığı 4 maçın aday kadrosuna çağrılmış ancak sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.

Umut Bozok'un Lorient ile olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor. 25 yaşındaki santrforun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro civarında...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...