Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2021 22:06

Umut Meraş'a Napoli kancası! Beşiktaş haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Süper Lig'de bu sezon beklenilen performansın çok altında kalan Beşiktaş'ın sezon başında Le Havre'den kadrosuna kattığı milli oyuncu için İtalyan devi devreye girdi. Umut Meraş'ın menajeri önemli açıklamalarda bulundu.

Umut Meraş'a Napoli kancası! Beşiktaş haberleri
​Süper Lig,Beşiktaş,Umut Meraş

Süper Lig'de bu sezon beklenilen performansın çok altında kalan Beşiktaş'ın sezon başında Le Havre'den kadrosuna kattığı milli oyuncu için İtalyan devi devreye girdi. Umut Meraş'ın menajeri önemli açıklamalarda bulundu.

Umut Meraş'ın menajeri Kemal Can Tekin, Umut Meraş ile Napoli'nin ilgilendiği açıkladı. Tekin, İtalyan basınına verdiği röportajda, "Napoli, Umut Meraş ile ilgileniyor. Bana ilettiler. Ancak şu anda resmi teklif yok. Resmi teklif olursa konuşabiliriz. Umut çok iyi çalışıyor ve Beşiktaş'a odaklandı. Başarılı olmak istiyor" ifadelerini kulladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...