Tgrt Haber
07 Haziran 2014 18:16

Ünal Aysal'dan Gökhan Töre itirafı

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı elde eden Galatasaray, transfer çalışmalarında temkinli davranacak. Başkan Ünal Aysal, sarı-kırmızılı ekiple ismi anılan Gökhan Töre'nin çok pahalı olduğunu dile getirdi.

Ünal Aysal'dan Gökhan Töre itirafı
Ünal Aysal, Galatasaray, Beşiktaş, Rubin Kazan

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı elde eden Galatasaray, transfer çalışmalarında temkinli davranacak. Başkan Ünal Aysal, sarı-kırmızılı ekiple ismi anılan Gökhan Töre'nin çok pahalı olduğunu dile getirdi. Sezonu ikinci tamamlayan ve Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Galatasaray, transfer çalışmalarını ağırdan alıyor. UEFA'dan Finansal Fair-Play kriterleri doğrultusunda 200 bin euro para cezası alan Galatasaray, yapacağı transferlere fazla para harcamak istemiyor. Bu sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve Galatasaray'ın da istediği Milli futbolcu Gökhan Töre için Ünal Aysal'dan veto geldi. Transfer için çok bütçe ayıramayacaklarını söyleyen Başkan Aysal, "Gökhan Töre çok pahalı. Almamız mümkün gözükmüyor." sözleriyle bu transfere noktayı koydu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...