Tgrt Haber
01 Ekim 2021 18:21

Patrick van Aanholt'tan Marsilyalı Matteo Guendouzi'ye olay sözler!

Son dakika Galatasaray haberi: Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Marsilya ile karşılaştığı maçta Matteo Guendouzi ile tartışma yaşayan Patrick van Aanholt, mücadele sonrası Fransız futbolcuyla ilgili olay bir paylaşıma imza attı.

Patrick van Aanholt'tan Marsilyalı Matteo Guendouzi'ye olay sözler!
UEFA Avrupa Ligi,Galatasaray,Matteo Guendouzi,Olympique Marsilya,Patrick van Aanholt

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, deplasmanda Olympique Marsilya ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 0-0 sona ererken müsabakada temsilcimizin aleyhine verilen penaltı kararı, VAR incelemesi sonrası iptal edildi.

Karşılaşmada Marsilya'nın Fransız futbolcusu Matteo Guendouzi ile tartışma yaşayan Hollandalı yıldız Patrick van Aanholt'tan flaş bir paylaşım geldi. Van Aanholt sosyal medya hesabından Guendouzi hakkında, "VAR yanıldığını ispat ettikten sonra çenen hala çalışıyor. Ben o peruğu kafandan çıkarmadan önce rahatlaman gerek" ifadelerini kullandı.

Patrick van Aanholt'tan Marsilyalı Matteo Guendouzi'ye olay sözler!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...