Tgrt Haber
04 Haziran 2014 19:53

Ve Chelsea bombayı patlattı

Chelsea, Atletico Madrid'in golcüsü Diego Costa'yı milli takım kampında sağlık kontrolünden geçirdi.

Ve Chelsea bombayı patlattı
chelsea, atletico, diego costa,

Ve Chelsea yılın bombasını patlattı. Mavililer, bu sezon çok sıkıntı yaşadığı, Mourinho'nun da sürekli takviye istediği forvet pozisyonunu Atletico Madrid'in yıldız golcüsü Diego Costa ile doldurdu. İki kulüp de daha önce 32 milyon sterlinlik bonservis bedelinde el sıkışmıştı. İspanya Milli Takımı ile Amerika'nın Washington eyaletinde bulunan Costa, bugün Chelsea'li yetkililerin gözetiminde sağlık kontrolünden geçti. Artık iş yalnızca transferin resmiyete dökülmesine kaldı.
Beşiktaş'ın kapısından döndü şimdi Chelsea'de
2007 yılında Portekiz'in Braga takımından yalnızca 800 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilen Diego Costa, daha önce pişmesi için Celta Vigo, Albacete ve Real Valladolid gibi takımlara kiralanmaştı. Falcao'nun Atletico Madrid'te olduğu dönemlerde takımın forvet hattındaki son tercihi durumuna düşen Costa, o dönem Beşiktaş'la anlaşmasına rağmen, dizinden yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle Siyah-Beyazlılara transfer olamamıştı. Sakatlıktan döndükten sonra bambaşka bir oyuncu haline gelen Costa, Falcao'nun da satılması ile birlikte düzenli olarak forma giymeye başladı. Atletico Madrid formasıyla özellikle bu sezon kariyerinin zirvesine çıkan 25 yaşındaki golcü, 51 maçta rakip ağlara 36 gol bırakarak takımının lig şampiyonluğuna ulaşmasında ve Şampiyonlar Ligi'nde de final oynamasında büyük pay sahibi olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...