Tgrt Haber
05 Temmuz 2021 09:37

Vitor Pereira aradığı golcüyü buldu! Eski öğrencisini istiyor

Fenerbahçe’nin geçen oynadığı maçların görüntülerini ve antrenman verilerini inceleyen teknik direktör Vitor Pereira, sol bek, sağ bek, kanat ve forvet transferi yapılmasını istedi. Portekizli çalıştırıcının golcü transferinde yönetime önerdiği ilk ismin Marko Arnautovic olduğu öğrenildi.

Vitor Pereira aradığı golcüyü buldu! Eski öğrencisini istiyor
Fenerbahçe,Marko Arnautovic

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira takıma 4 takviye yapılmasını istedi. Portekizli teknik adamın, sol bek, sağ bek, kanat ve forvet transferi yapılmasını istediği belirtildi. Pereira’nın mevcut kadronun büyük ölçüde yeterli olduğunu, hücum hattına yapılacak takviyeyle sarı-lacivertli takımı şampiyon yapabileceğini ifade etti.

Forvet bölgesine takviye yapılmasını isteyen Portekizli teknik adam, Shanghai Port’tan eski öğrencisi Avusturyalı golcü Marko Arnautovic’in transfer edilmesini istedi. Arnautovic de Shangai Port’tan ayrılmak istediği ve kulübüyle görüşmeler yaptığı belirtildi. Pereira da eski öğrencisi ile görüşerek, kendisini Fenerbahçe’de görmek istediğini ilettiği kaydedildi.

BOLOGNA'DA TALİP

Yeni Şafakl'ın haberine göre; Marko Arnautovic’i Bologna da transfer etmek istiyor. İtalyan ekibinin Arnautovic ile anlaşmaya vardığı ancak Fenerbahçe ve Pereira faktörüyle 32 yaşındaki Avusturyalı golcünün transferini bitirmek ve Bologna’nın devre dışı bırakılmaya çalışıldığı ifade edildi. Fenerbahçe’nin teklifinin Bologna’dan daha iyi olduğu da belirtiliyor.

Daha önce Avrupa’da; Twente, Inter, Werder Bremen, Stoke City ve West Ham United gibi takımların formasını giyen Avusturyalı santrfor, yeniden Avrupa’da görev yapmak istiyor. Fenerbahçe’nin Arnautovic’e yıllık 2.5 milyon euro net maaş ve başarı bonuslarıyla birlikte 3 milyon euroyu aşan bir ücret önerdiği, görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Vitor Pereira aradığı golcüyü buldu! Eski öğrencisini istiyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...