Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Kasım 2021 21:50

Vitor Pereira: Böyle olsun istemezdik, lige odaklanacağız

Fenerbahçe, Olimpiakos’a 1-0 yenilerek UEFA Avrupa Ligi’nden elendi. Rakip karşısında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını söyleyen Vitor Pereira, “Çok üzgünüz” dedi.

Vitor Pereira: Böyle olsun istemezdik, lige odaklanacağız
UEFA Avrupa Ligi,Fenerbahçe,Olympiakos

Sarı lacivertli temsilcimiz çok fırsat harcadığı maçta Tiquinho'nun golüne engel olamayınca Avrupa Ligi'nden elendi, yoluna konferans liginde devam edecek. Olimpiakos karşısında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını söyleyen Portekizli “Çok üzgünüz” dedi.

Kritik maçta Olimpiakos’a bir kere daha yenilen Fenerbahçe, Avrupa Ligi defterini kapattı. Maçta özellikle ilk yarıda daha üstün oynayan taraf olduklarını söyleyen Teknik Direktör Vitor Pereira “Bu tip maçlarda golü erken bulmak çok önemli. Biz de fırsatları bulduk ama kilidi bir türlü açamadık. Sonrasında ise baskı yiyen taraf olduk” ifadelerini kullandı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

“Derbi galibiyeti üzerine bir zafer daha kazanmak isterdik” diyen Portekizli hoca “Takımda eksiklerimiz de vardı ama tabii ki bunların arkasına sığınmak istemiyorum. Son maçımızı Frankfurt’la oynayacağız ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim bu seneki asıl konsantrasyonumuz lig şampiyonluğu. Onu elde etmek için çalışacağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...