Tgrt Haber
04 Kasım 2021 21:48

Vitor Pereira: Böyle oynarsak tur atlarız

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk galibiyetini Atwerp’i 3-0 yenerek aldı. Sarı Lacivertlilerin çalıştırıcısı Vitor Pereira "Hem sonuçtan hem takımımın performansından çok mutluyum" dedi.

Vitor Pereira: Böyle oynarsak tur atlarız
UEFA Avrupa Ligi,Fenerbahçe,Antwerp

UEFA Avrupa Ligi 4. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika ekibi Antwerp'e konuk oldu. Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde Antwerp’e patladı. Ligde son 3 haftada adeta kabus gören sarı lacivertliler farklı zaferle kendini buldu. Gol perdesini Mert Hakan açtı, Meyer farkı ikiye çıkardı. Berisha jeneriklik volesiyle fişi çekti. Puan kaybetmesi hâlinde Avrupa'ya mendil sallayacak olan Sarı Kanarya tur şansını sürdürdü.

"TUR ATLAYABİLİRİZ"

Ligde zor haftalar geçiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç sonrası açıklama yaptı. Yüzü gülen Portekizli çalıştırıcı, bu şekilde oynarsak tur atlayabiliriz değerlendirmesinde bulundu.

İlk on birde Konya maçına göre sekiz oyunculu rotasyona giden Portekizli çalıştırıcı, "Hem sonuçtan hem takımımın performansından çok mutluyum" derken, "Grupta şansımız var. Mücadelenin içindeyiz. Bu maçta oynadığımız futbolu oynarsak tur için şanslı olduğumuzu söyleyebilirim. Biz bu gruptan çıkabiliriz. Oyuncularımı tebrik ediyorum" sözlerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...