Tgrt Haber
09 Eylül 2021 21:10

Vitor Pereira, yeni transfer Diego Rossi'ye hayran kaldı

Fenerbahçe'de son dakika haberi: Sarı-lacivertliler, transfer sezonunun bitmesine kısa bir süre kala, Amerika MLS Ligi ekibi Los Angeles FC'den Uruguaylı golcü Diego Rossi'yi kadrosuna katmıştı. Ayağının tozuyla idmanlara başlayan Rossi, Vitor Pereira'yı etkilemeyi başardı. Portekizli teknik direktörün Sivasspor maçında yıldız isme forma vermeyi düşündüğü ifade edildi.

Vitor Pereira, yeni transfer Diego Rossi'ye hayran kaldı
Fenerbahçe,Vitor Pereira,Diego Rossi

Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın gelişiyle beraber yeni bir oyun sistemine geçiş yaparken, Süper Lig'de yoluna namağlup devam etmiş ve Altay galibiyetinin ardından milli araya girilmişti. Sarı-lacivertliler, milli arada kadrosuna bir çok ismi dahil ederken, bunlardan en dikkat çekici olanlardan biri de Uruguaylı yıldız Diego Rossi olmuştu.

Amerika MLS Ligi ekibi Los Angeles FC'den kadroya dahil edilen Diego Rossi, transferinin açıklanmasının ardından Samandıra'da idmanlara çıkmaya başlamış ve gösterdiği performansla olumlu sinyaller vermişti.

PEREİRA'NIN GÖZDESİ OLDU

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Teknik direktör Vitor Pereira'nın as 11'de tercih etmeyi planladığı Diego Rossi'nin Sivasspor maçında Fenerbahçe'nin gol ayaklarından biri olması beklenirken, Portekizli çalıştırıcının Rossi için çevresine 'Vazgeçilmezlerim arasında yer alacak' dediği aktarıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...