Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2021 18:16

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'ya Mesut Özil uyarısı!

Fenerbahçe'de yaşanan Vitor Pereira-Mesut Özil geriliminin ardından sarı-lacivertli yönetimin, Portekizli çalıştırıcıyı uyararak, "Aranızdaki sorun takıma zarar veriyor" dediği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'ya Mesut Özil uyarısı!
​Fenerbahçe,Ali Koç,Vitor Pereira,Mesut Özil

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'tan son gelişmelerin ardından teknik patron Vitor Pereira'ya ilk uyarı geldi. Başkan Koç, gerek Mesut Özil ile ilgili problem gerekse de maç sonundaki açıklamalar ile ilgili uyarıda bulundu.

Takvim'de yer alan habere göre Pereira ile bir araya gelen Başkan Koç, "Mesut ile aranızda olanlar takıma zarar veriyor. Kendisiyle konuşacağım. Bu durum artık bir son bulmalı" dedi. Pereira'dan demeçlerine de dikkat etmesini belirten Başkan Ali Koç, "Spekülasyonlara sebep olacak kozlar vermemelisin" ifadelerini kullandı.

Antwerp maçı sonrasında "Aramızda Avrupa Ligi'nde final oynayacağımızı düşünen var mı?" ifadesini kullanan Pereira'nın bu sözü eleştirilere neden olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...