Tgrt Haber
13 May 2022 23:25 - Güncelleme : 13 May 2022 23:42

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin yıldızına kanca attı

Fenerbahçe transfer haberleri: Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Fenerbahçe'de gözler bir yandan da takımdan ayrılacak isimlere çevrildi... Yeni sezondaki yabancı kuralına göre hamlelerini yapan sarı-lacivertliler, kadroda düşünülmeyen futbolcularla bir an önce vedalaşarak yeni transferlere yer açmak istiyor. Gözden çıkarılan isimlere kulüp arayan Fenerbahçe'nin imdadına Volkan Demirel yetişti. Süper Lig ekibi Karagümrük'ün teknik direktörlüğünü yapan Demirel, Kanarya'nın gönderilecekler listesine koyduğu Lemos'a talip oldu. Sezonun bitmesinin ardından transferde resmi girişimlerin başlayacağı öne sürüldü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin yıldızına kanca attı

Yeni sezon öncesi kadro planlama çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de gözler takımdan ayrılması beklenen isimlere çevrildi. Yapılacak transferlere takımda yer açmayı planlayan sarı-lacivertliler, bazı isimlerle yolları ayıracak.

Takımdan ayrılacak isimler belirlenmeye başlarken kiralıktan dönecek isimlerin son durumu merak konusu oldu. Kiralık sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Samatta, Lemos, Allahyar, Muhammed Gümüşkaya, Alex Meyer ve İsmail Yüksek takıma dönecek.

Bu isimlerle ilgili karar vermesi beklenen yönetim, Muhammed Gümüşkaya ve İsmail Yüksek'i yurt içi bir takıma yeniden kiralamayı düşünüyor.

Samatta, Lemos, Alex Meyer ve Allahyar'ı da kadroda düşünmeyen sarı-lacivertliler, bu oyuncuları elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

LEMOS MÜJDESİ

Gözden çıkarılan isimlerin başında gelen ve sezonu Beerschot V.A. takımında kiralık olarak geçiren Lemos'tan Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi. Kim Min-Jae, Attila Szalai, Serdar Aziz gibi isimlerden formayı alması zor görünen Lemos'un Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

VOLKAN DEMİREL KANCA ATTI!

Sarı-lacivertlilerin gözden çıkardığı isimlerin başında gelen Lemos'a Süper Lig'den sürpriz bir talip çıktı. Akşam'ın haberine göre; Teknik direktörlüğünü Volkan Demirel'in yaptığı Karagümrük, Uruguaylı stoperi kadrosuna katmak istiyor.

İlk teknik direktörlük deneyiminin altından başarıyla kalkan Volkan Demirel, önümüzdeki sezon için gözünü Avrupa kupalarına dikti.

Fatih Karagümrük'te; Davide Biraschi, Derrick Luckassen ve Ervin Zukanovic gibi isimlerin sezon sonu sözleşmeleri sona ereceği düşünüldüğünde Volkan Demirel için ligi tanıyan kaliteli bir stoper hayati öneme sahip...

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin yıldızına kanca attı

FENERBAHÇE'NİN KAPISINI ÇALACAK

Bu hedef doğrultusunda bir kadro kurmak isteyen Volkan Demirel, stoper bölgesi için Mauricio Lemos'a talip oldu.

Karagümrük'ün sezonun bitmesiyle birlikte transfer için Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. İstanbul ekibi, Lemos transferini mümkün olan en düşük maliyetle bitirmek istiyor.

EMRE BELÖZOĞLU İSTEMEDİ

İsmi uzun süre Medipol Başakşehir ile anılan 26 yaşındaki stoper için Emre Belözoğlu tercihini Francis Nzabe'den yana kullanmıştı. Turuncu-lacivertliler, geçtiğimiz günlerde Nzabe ile üç yıllık sözleşme imzalamıştı.

Hatırlanacağı üzere Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev aldığı 2020 yazında Lemos'u Las Palmas'tan 1 milyon 500 bin Euro bedelle transfer etmişti.

Bir dönem Barcelona'nın kapısından dönen Lemos, sezon başı Belçika ekiplerinden Beerschot V.A. takımına kiralık gitmişti. Bu sezon Belçika Ligi'nde 16 resmi maçta forma giyen Uruguaylı savunmacı 1 gol kaydetti. Lemos'un Fenerbahçe ile sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

VOLKAN DEMİREL'DEN FENERBAHÇE SÖZLERİ

Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve sarı-lacivertli kulübün efsane oyuncuları arasına adını yazdıran Volkan Demirel, Muğla’nın Bodrum ilçesinde ortağı olduğu restoranın sezon açılışına eşi Zeynep Demirel ile katıldı.

“ÇOK HEYECANLIYIM”

Açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demirel, Kadıköy’de Fenerbahçe’ye rakip olacağı için çok heyecanlı olduğunu dile getirerek, şunları söyledi: “Evet, hafta sonu maç için heyecanlıyız. Benim doğduğum büyüdüğüm Fenerbahçeli Volkan olarak, benim Fenerbahçeli Volkan olmama sebebiyet veren bir camiaya karşı ilk defa rakip olacağım. Daha doğrusu ikinci kez rakip olacağım ama kendi büyüdüğüm evimde rakip olacağım. İnşallah hem onlar adına hem de bizim adımıza güzel bir maç olur.”

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin yıldızına kanca attı

"HEDEFİMİZ AVRUPA KUPALARINA GİTMEK"

Fatih Karagümrük ile hedeflerini de açıklayan Demirel, “Her zaman söylüyorum, Sayın başkanıma çok teşekkür etmek istiyorum, bu fırsatı bana verdiği için. Bu fırsatı ben de elimden geldiği kadarıyla bana yakışan şekilde, yakışır bir şekilde yapmaya çalışıyorum. Oyuncularla, oyuncu arkadaşlarımızla çok iyi bir ilişkimiz var. Bu ilişki doğrultusunda da sonuçları almaya başladık. İnşallah ilerleyen günlerde hedeflerimiz var. Bu hedeflerimize belki bu sene biraz daha elimizde olmayan sebepler var ama önümüzdeki sene hedeflediğimiz yerlere doğru ilerleyeceğiz. Çok benimsediğim, çok sevdiğim bir yerdeyim şu an ve burada olmaktan da çok mutluluk duyuyorum. İnşallah uzun vadede başarılı olarak, başarı derken belki bir Avrupa kupası yolunda gidebilme veya Türkiye liginde ilk 3, ilk 4 hedefi koyarak yolumuza ilerleyen günlerde devam etmek istiyorum” diye konuştu.

“3 GÜN BOYUNCU MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAYACAĞIZ"

Bodrum’da ortağı olduğu restoran ile ilgili de konuşan Volkan Demirel, “Adnan Baboş’la çok geçmişe dayanan bir ilişkimiz var. Onun da restoran projesi olunca ben de katılmak istedim. Bodrum benim için çok önemli bir yer. Hayatımda çok büyük bir önemi var. İlk buraya geldiğimde 7 yaşında Bodrum’un klasik eski cip modellerinde gezmeyi çok severdim. Onları bilerek buralara geldim. Bodrum’u severek, yaşayarak tanıdım. O yüzden böyle bir proje olunca Babuş’la beraber projenin içinde olmak istedim. Geçen sene açtığımız bir yer, bu sene biraz daha yerimizi kullanışlı hale getirdik. 3 gün boyunca festival tadında misafirlerimizi ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...