Tgrt Haber
31 Aralık 2021 19:09

Volkan Demirel'den Galatasaray'a transfer çalımı! Davide Santon...

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'de ara transfer döneminin açılmasına sayılı günler kala takımlar transfer çalışmalarına hız verdi. İtalyan basınında yer alan haberde Galatasaray ve Fatih Karagümrük'ün Davide Santon'a talip olduğu iddia edildi.

Volkan Demirel'den Galatasaray'a transfer çalımı! Davide Santon...
Süper Lig,Galatasaray,Fatih Karagümrük,Davide Santon

Süper Lig'de ara tranfer dönemi 12 Ocak'ta başlayıp 8 Şubat'ta sona erecek. Ekipler, ligin araya girmesinin ardından transfer çalışmalarına hız verdi.

Lider Trabzonspor'un 19 puan gerisinde yer alan Galatasaray'da transfer çalışmalarına erken başlayan ekiplerin başında geliyor. Sarı-kırmızılılar kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcarken ilk hedeflerinden biri sağ bek transferi... Boey'in bir türlü düzelmeyen sakatlığı ve Yedlin'in düşük performansı sonrası çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar sürpriz bir isim için harekete geçti.

SANTON YARIŞI!

İtalyan basınında yer alan haberde, Galatasaray'ın Ocak ayında Roma'dan ayrılması beklenen Davide Santon için devreye girdiği iddia edildi.

Haberde, Galatasaray'ın yanı sıra Fatih Karagümrük ve PAOK'un da Brezilyalı futbolcuya talip olduğu belirtilirken Karagümrük'ün Galatasaray ve PAOK'a göre transferde bir adım önde olduğu bilgisi de verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...