Tgrt Haber
08 Ocak 2022 19:41

Volkan Demirel'den hakem Zorbay Küçük'e sert tepki!

Son dakika haberi: Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup oldu. İstanbul ekibinde teknik direktör Volkan Demirel maç sonrası sert açıklamalarda bulundu. Maçın hakemi Zorbay Küçük'ü eleştiren Demirel, penaltı pozisyonu ile ilgili, "Eğer pozisyon penaltıysa hakemliği bıraksın. Penaltı değilse ben hocalığı bırakacağım. Zorbay hocama böyle bir teklifte bulunuyorum." dedi.

Volkan Demirel'den hakem Zorbay Küçük'e sert tepki!
Fatih Karagümrük,Volkan Demirel,Gaziantep FK

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, 3-1'lik Gaziantep FK yenilgisi sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel, karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük'ün kararlarını eleştirirken, "İyi başlamadık. Bireysel hatalardan gol yedik. İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle golü bulduk. Golden sonra tartışmalı pozisyonlar vardı. Eğer pozisyon penaltıysa hakemliği bıraksın. Penaltı değilse ben hocalığı bırakacağım. Zorbay hocama böyle bir teklifte bulunuyorum."şeklinde konuştu.

Volkan Demirel'den hakem Zorbay Küçük'e sert tepki!

KARAGÜMRÜK'TEN FLAŞ PAYLAŞIM!

Fatih Karagümrük'ten yapılan paylaşımda ise, "Allah karışana kadar hırsızlar mutludur." ifadelerine yer verildi.

Volkan Demirel'den hakem Zorbay Küçük'e sert tepki!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...