Tgrt Haber
21 Haziran 2014 18:05

Webo ve Holmen'e çağrı

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Başakşehir'in futbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve transfer komitesi başkanı Mustafa Saral, teknik direktör Abdullah Avcı ile iki gün sonra yapacakları toplantının ardından transfer çalışmalarının hız kazanacağını söyledi.

Webo ve Holmen'e çağrı
holmen, webo, süper lig,

 Önemli açıklamalarda bulunan Saral, yeni sezon öncesinde  transfer çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Hocamız Abdullah Avcı ile pazartesi  günü bir toplantı yapacağız. Sonrasında çalışmalarımız şekillenecek. Basında bazı  isimler yazılıyor. Semih Şentürk ile ilgili bir görüşmemiz olmadı. Hocamızın bize  verdiği listede Semih'in ismi yok" dedi.
 
Mustafa Saral, kaleci, sol bek, stoper, orta saha ve santrfor  transferi yapmayı planladıklarını anlatarak, "Yabancı bir orta saha oyuncusu  transfer edeceğiz. Futbolcuyla anlaştık. Kulübüyle son görüşmeleri yapıyoruz. Bu  transfer için 'yüzde 99 oranında bitti' diyebiliriz. 1-2 gün içinde bu transferin  biteceğini düşünüyorum. Önümüzdeki hafta içi de açıklamayı yaparız. Uğur Uçar ile  anlaşma imzaladık. Bunun yanı sıra sol bek transferi yapmayı planlıyoruz. Kaleci  konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Hocamız geldiğinde çalışmalarımız  hızlanacak. Forvetle ilgili bazı arayışlarımız var. Bazı görüşmeler yaptık ama  transferi sonuçlandıramadık" diye konuştu.
 
Spor Toto Süper Lig'den düştükten sonra mevcut futbolcuları takımda  tutarak PTT 1. Lig'de mücadele ettiklerini hatırlatan Saral, oyuncuların büyük  çoğunluğu ile yola devam edeceklerini aktardı.
 
Holmen ve Webo
 
Lacivert-turunculu kulübün yöneticisi, Fenerbahçe'de forma giyen eski  oyuncuları Samuel Holmen ve Pierre Webo'ya kapılarının açık olduğunu söyledi.
 
Teknik direktör Abdullah Avcı'nın tatile çıkmadan önce Holmen ve  Webo'nun transfer edilebileceğini kendilerine ilettiğini söyleyen Saral, şunları kaydetti: "Ama bu noktada kulüp menfaatleri söz konusu. Burada Fenerbahçe  Kulübü'nün alacağı tavır bizim için çok önemli. Yabancı statüsü kararının  ardından nasıl bir politika izleyeceklerini bilmiyoruz. Bu oyuncuları ellerinde  tutmak istemezlerse kapımız sonuna kadar açıktır. Fenerbahçe net adım atmadan  görüşme yapmak istemiyoruz. Sonuç olarak bakıldığında İstanbul Başakşehir olarak  Fenerbahçe Kulübü'nün verdiği ücretlere de çıkamayız. Biz o ücretleri ödeyemeyiz."
 
Çağatay Kalkancı İBB'yi bırakıyor
 
Öte yandan, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkan Vekili Çağatay  Kalkancı, aynı zamanda yürüttüğü İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü  Başkanlığı görevini bırakacağını bildirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün 1 Temmuz Salı günü  yapılacak seçimli genel kurulunda aday olmayacağını ifade eden Kalkancı,  "İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nü bırakıyorum. Bundan sonra İstanbul  Başakşehir Futbol Kulübü'nde başkan vekili görevini yürüteceğim. Arkamızdan  gelenler de İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde üzerine koyarak devam  edecektir" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...