Tgrt Haber
19 Haziran 2022 22:02 - Güncelleme : 19 Haziran 2022 22:09

Weghorst'tan Beşiktaş'a kötü haber

Golcü transferini bitirmek isteyen Beşiktaş'a Wout Weghorst'tan kötü haber geldi. Weghorst Borussia Dortmund'la görüştüğü için Beşiktaş'tan ek süre istedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
Weghorst'un Borussia Dortmund'la görüştüğü öğrenildi.
Beşiktaş,Weghorst
Weghorst'un Borussia Dortmund'la görüştüğü öğrenildi.

Yeni sezonda güçlü kadro kurmak isteyen Beşiktaş transferde yoğun tempo harcıyor. Golcü transferi yapmak isteyen Beşiktaş Wout Weghorst'tu listesine almıştı. Hollandalı oyuncuyla yapılan son görüşmenin detayları ortaya çıktı.

İKİ DEV KULÜP PEŞİNDE

Weghorst'un Borussia Dortmund'la görüştüğü için Beşiktaş'tan bir kez daha süre istediği kaydedildi. Ayrıca golcü oyuncunun Eintracht Frankfurt'un listesine de girdiği öürenildi.

WEGHORST KİMDİR?

Wout Weghorst, 7 Ağustos 1992 tarihinde Hollanda'nın Borne kentinde dünyaya geldi. 29 yaşındadır. 10 yıldır profesyonel futbolculuk yapıyor. Forvet hattında performans gösterebiliyor. Şimdilerde İngiltere Championship ekibi Burnley'in bonservisli futbolcusu. Burnley'deki kontratı 2025 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...