Tgrt Haber
13 Ağustos 2022 17:40 - Güncelleme : 13 Ağustos 2022 17:46

West Ham United Attila Szalai için kesenin ağzını açtı

İngiliz ekibi West Ham United, Fenerbahçe’nin oyuncusu Attila Szalai için kesenin ağzını açtı, 17,5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Sarı-Lacivertliler ise Macar savunma için 20 milyon Euro talep ederken iki kulüp arasındaki pazarlıkların devam ediyor.

West Ham United Attila Szalai için kesenin ağzını açtı
fenerbahçe,attila szalai,transfer,west ham united

İngiltere Premier lig ekiplerinden West Ham United, Fransız stoperi Isso Diop’u 15 milyon Pound karşılığında Fulham’a sattıktan sonra Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai’yi transfer etmek için harekete geçti.

Diop’un satılması ve Nayef Aguerd’in de sakatlanması nedeniyle stopere transfer ihtiyacı doğan West Ham United’ın listesinde Attila Szalai de bulunuyor. Başarılı Macar stoperi transfer etmek için Fenerbahçe ile görüşen İngiliz ekibinin pazarlık yaptığı belirtildi.

WEST HAM 17.5 MİLYON EURO VERDİ

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; West Ham United’ın Attila Szalai için 17.5 milyon Euro’ya kadar çıkabileceği belirtilirken Fenerbahçe’nin ise 20 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

SZALAİ’NİN DE GÖNLÜ İNGİLTERE’DE

Milli takım formasıyla İngiltere’ye karşı ortaya koyduğu iyi oyun ve performansının transfer için referans olabileceği öne sürülürken Attila Szalai de kariyerine Premier Lig’de devam etmek istiyor.

Öte yandan Attila Szalai için Zenit de devrede. Rus ekibinin Macar oyuncu için Fenerbahçe’ye yaklaşık 15 milyon Euro’luk bir telif yaptığı belirtilirken iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Attila Szalai, 2021 Ocak transfer döneminde Apollon Limassol’dan Fenerbahçe’ye gelmişti. Macar yıldızın Sarı-Lacivertlilerle 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...