Tgrt Haber
22 Haziran 2022 15:23 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 15:40

William Carvalho Fenerbahçe'ye yakın: Bonservisi belli oldu

Fenerbahçe transfer haberi: Teknik direktörlüğe dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe transferde harekete geçti. Bruma ve Lincoln Henrique'nin ardından Abdülkerim Bardakcı transferini de duyurmaya hazırlanan sarı-lacivertlilerde gözler Jorge Jesus'un ısrarla istediği William Carvalho'ya çevrildi. Fenerbahçe'nin bir süredir kadroya katmak için girişimlerini sürdürdüğü Portekizli futbolcunun transferinde büyük aşama kaydedildi. Carvalho ile anlaşan yönetim, Real Betis ile de anlaşmaya çok yakın...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
William Carvalho Fenerbahçe'ye yakın: Bonservisi belli oldu
William Carvalho,Fenerbahçe,transfer,Real Betis,Jorge Jesus

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un takımın başına getirilmesinin ardından yeni sistem ve yapılanma doğrultusunda transfer çalışmalarına hemen başlandı.

Süper Lig'de mutlak şampiyonluk isteyen belirleyen sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi'nde de gruplara kalmayı hedefliyor.

Transfere hızlı bir giriş yapan sarı-lacivertliler, ilk olarak eski Galatasaraylı Bruma ve Lincoln Henrique transferlerini bitirdi. Savunma hattını da Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı ile güçlendirmeye hazırlanan Kanarya transferde durmak bilmiyor...

Defansif özellikleri güçlü olan ve mücadeleci bir orta saha talebi olan Jorge Jesus, listesini yönetime verdi.

Rakip ataklarının savunmaya ulaşmadan önce kesecek ve orta saha ile bağlantıyı sağlayacak bir ismi kadrosunda görmek isteyen Portekizli çalıştırıcı, William Carvalho'yu liste başına yazmıştı.

William Carvalho Fenerbahçe'ye yakın: Bonservisi belli oldu

CARVALHO İKNA EDİLDİ!

William Carvalho ile transfer için temaslarda bulunan Fenerbahçe, Jorge Jesus faktörüyle birlikte Portekizli oyuncuyu ikna etti. Yıldız futbolcuyla yapılan görüşmelerde el sıkışan Kanarya, yıldız ismin kulübü Real Betis'in kapısını çaldı.

İspanyol kulübü ile kıran kırana pazarlıklara girişen Fenerbahçe, transferde büyük aşama kaydetti. A Spor'un haberine göre; Transferin 5 milyon Euro civarında bir bedelle bitirilmesi bekleniyor...

William Carvalho kariyeri boyunca şu ana kadar en fazla Jorge Jesus'un öğrencisi olarak görev aldı. Tecrübeli futbolcu, Portekizli teknik adamla birlikte 117 maçta süre aldı.

İSTİKRARLI

İstikrarlı performansıyla dikkat çeken William Carvalho, geçtiğimiz sezon 49 resmi maçta forma giydi. Yıldız isim bu karşılaşmalarda 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

William Carvalho'nun Real Betis'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gösteriliyor. (Fotomaç)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...