Tgrt Haber
10 Temmuz 2022 08:05 - Güncelleme : 10 Temmuz 2022 08:34

Willian Arao İstanbul'a geliyor: Sözleşme detayları belli oldu

Fenerbahçe transfer haberleri: Sezonun ilk resmi maçı olan Dinamo Kiev mücadelesine az bir vakit kala transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, aradığı 6 numaraya kavuşuyor. Sarı-lacivertliler, Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo forması giyen Willian Arao ile anlaşma sağladı. 29 yaşındaki oyuncunun birkaç gün içinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Willian Arao İstanbul'a geliyor: Sözleşme detayları belli oldu
Flamengo,Willian Arao,Jorge Jesus,Fenerbahçe,transfer

Transfer dönemine hızlı Fenerbahçe bir süredir sessizliğini koruyordu.

Teknik direktör Jorge Jesus orta sahaya, Flamengo'dan eski öğrencisi Willian Arao'yu istiyordu. Yönetim hem Brezilya temsilcisiyle hem de oyuncuyla anlaştı.

MALİYETİNİ DUYURDULAR

Globo da müjdeli haberi "Flamengo, Arao'yu Jorge Jesus'un çalıştırdığı Fenerbahçe'ye sattı" başlığıyla okuyucularına duyurdu. 29 yaşındaki futbolcu için Kanarya'nın Flamengo'ya 3 milyon Euro artı bonus önerdiği kaydedildi.

Sarı-lacivertlilerin, William Arao ile de 1.4 milyon Euro'ya el sıkıştığı kaydedildi. 1.81 boyundaki orta saha oyuncusunun Fenerbahçe ile 3 yıllık kontratın altıma imza atacağı kaydedildi.

Willian Arao İstanbul'a geliyor: Sözleşme detayları belli oldu

JORGE JESUS FAKTÖRÜ

Sabah'ın haberine göre; bu transferin başrolünde ise Kanarya'nın tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus var…

29 yaşındaki futbolcu, eski hocası Jesus'la yeniden çalışmak için "Jesus varsa ben de varım" diyerek bu teklifi hemen değerlendirdi.

Takım arkadaşlarıyla dünkü antrenmanda vedalaşan Willian Arao, Fenerbahçe formasını giyeceği için çok mutluydu. Brezilyalı'nın sevinci yüzünden okunuyordu.

WILLIAN ARAO KİMDİR?

Flamengo'nun yıldız oyuncusu, geçen sezon 33 maça çıktı. Brezilyalı, bu karşılaşmalarda 5 gol atarken 3 de asist yaptı.

Willian Arao kariyerinde, Sao Paulo, Corinthians, Portuguesa, Chapecoense, Atletico-GO ve Botafogo formaları giydi. Sağ ayağını kullanan Arao orta saha bölgesinin yanı sıra stoper pozisyonunda da görev alabilen yıldız, 1 kez de Brezilya Milli Takım'ında boy gösterdi.

2023 Aralık'ta Flamengo ile sözleşmesi bitecek 29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 7 milyon Euro...

Willian Arao İstanbul'a geliyor: Sözleşme detayları belli oldu

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...