Tgrt Haber
13 Ocak 2023 21:34 - Güncelleme : 14 Ocak 2023 00:32

Wout Weghorst imzayı attı: Beşiktaş'ın kazanacağı ücret belli oldu!

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, Wout Weghorst ayrılığını resmen duyurdu. Siyah-beyazlılar, alınacak fesih bedelini de açıkladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Wout Weghorst imzayı attı: Beşiktaş'ın kazanacağı ücret belli oldu!
Beşiktaş,Wout Weghorst,transfer

Beşiktaş ile Wout Weghorst birlikteliği kısa sürdü. Manchester United'a transfer olması beklenen Weghorst ile yollar ayrıldı. Siyah-beyazlı kulüpten ayrılığa dair açıklama paylaşıldı.

Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcu Wout Weghorst ve kulübü ile olan geçici transfer sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak sonlandırıldığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Wout François Maria Weghorst ve kulübü ile yapılan geçici transfer sözleşmesi oyuncu ve kulübü ile karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır. Burnley FC kulübü tarafından sözleşmenin erken feshi nedeni ile Şirketimize 2.825.000 Avro fesih bedeli ödenecektir.”

MANCHESTER UNİTED, WEGHORST'U KİRALADI!

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, Burnley'den Hollandalı forvet Wout Weghorst'u kiralık olarak kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Weghorst'un Haziran 2023'e kadar kiralandığı belirtildi.

Emmen, Heracles, AZ Alkmaar ve Wolfsburg formaları giyen Weghorst, 2022'de Burnley'ye transfer olmuştu. Sezon başında Beşiktaş'a kiralanan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi, Burnley tarafından erken sonlandırılmıştı.

Siyah-beyazlılarda 18 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 9 gol kaydetti.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1614004997879988225

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...