Tgrt Haber
14 Ağustos 2022 17:44 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 20:38

Yeni transfer Marc Bartra Trabzon'a geldi!

Son dakika transfer haberleri: Trabzonspor uzun süredir uğraş verdiği stoper transferini yıldız bir isimle bitiriyor... İspanyol ekibi Real Betis'te oynayan 31 yaşındaki stoper Marc Bartra, transfer görüşmesi için Trabzon'a gelmek üzere bindiği özel uçaktan taraftarlara mesaj gönderdi. Yıldız oyuncu Trabzon'a iniş yaptı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Yeni transfer Marc Bartra Trabzon'a geldi!
Marc Bartra,Trabzonspor,transfer,Montasser Lahtimi

Real Betis'te forma giyen 31 yaşındaki stoper Marc Bartra, transfer görüşmesi için Trabzon'a gelmek üzere bindiği özel uçaktan taraftarlara mesaj gönderdi.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabı üzerinden "Fırtına yolda" başlığı ile paylaşılan videoda Marc Bartra, taraftarlara seslenerek, "Merhaba Trabzonspor ailesi. Trabzon'a gelmek için yoldayım. Sizi görmek için sabırsızlanıyorum bize her yer Trabzon." dedi.

Tecrübeli futbolcuyu Sevilla kentinden alarak hareket eden özel uçak Trabzon'a iniş yaptı. Trabzonspor'un bu transfer için Betis'e 5 milyon Euro ödeyeceği iddia edildi.

Trabzon Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nden çıkan Bartra, kendisini karşılamaya gelen ve tezahüratlarda bulunan taraftarları selamladı.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1558817524682203137

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Bartra, Trabzonspor gibi harika bir kulübe geldiğini belirterek, "İnanılmaz motive olmuş durumdayım. Kulübe yardım etmeye, hedeflerine ulaşmasına ve gerçekleştirmesine yardımcı olmaya geldim. İnanılmaz bir sevgi, böyle bir şey beklemiyordum. Henüz ilk gün bu sevgiyi görebilmek beni de çok mutlu etti. Onlara karşılık verebilmeyi umuyorum." diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, Borussia Dortmund ve Barcelona formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı bulduğunu hatırlatarak, "Tekrar şampiyonlar liginde oynamayı dört gözle bekliyorum. Ligde de büyük hedefleri olan bir kulübe geldim. Geçen sene bunu gerçekleştirmiş ve bunu tekrarlamayı umuyoruz." dedi.

Konuşmasının ardından taraftarların arasından güçlükle kulüp aracına binen Bartra, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne hareket etti.

Yeni transfer Marc Bartra Trabzon'a geldi!

VİSCA'NIN ALTERNATİFİ BULUNDU, GENÇ FUTBOLCU TRABZON'A GELDİ

Trabzonspor 21 yaşındaki Faslı kanat oyuncusu Mountassir Lahtimi'yi bugün akşam saatlerinde Trabzon'a getirdi.

Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları nedeniyle ülkesi adına Türkiye'de bulunan genç oyuncu akşam saatlerinde hava yolu ile Trabzon'a geldi. Ülkesinin takımlarından FUS Rabat'ta forma giyen Lahtimi, sağ ve sol kanatta görev yapabiliyor.

Faslı oyuncunun Trabzonspor'un önceki gün oynanan Hatayspor karşılaşmasında kolu kırılan Edin Visca'nın uzun süre sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle transfer edildiği bildirildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...