Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ağustos 2022 21:02 - Güncelleme : 06 Ağustos 2022 21:23

Yeni transferleri Arda Turan getiriyor!

Son dakika transfer haberleri: Lucas Torreira ve Dries Mertens, Galatasaray için aynı uçakla İstanbul'a geliyor. Kafilede Erden Timur ve Arda Turan da yer alıyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Yeni transferleri Arda Turan getiriyor!
Galatasaray,transfer,Lucas Torreira,Dries Mertens,Arda Turan

Galatasaray, Lucas Torreira ve Dries Mertens transferlerinde sona gelirken iki yıldız da sarı-kırmızılılar için bu gece İstanbul'a geliyor.

İtalyan muhabir Gianluca Di Marzio, Torreira havaalanından ayrılırken görüntülerini paylaştı. Torreira'yı almaya giden kafilede Başkanvekili Erden Timur'un yanı sıra Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan da yer alıyor. Arda Turan'ın bu oyuncuları ikna etme aşamasında etkin rol aldığı belirtiliyor.

https://twitter.com/LucaBendoni/status/1555943497567551488

Milano'dan Torreira'yı alan Galatasaray uçağı buradan Brüksel'e gidecek ve Dries Mertens'i de aldıktan sonra uçak İstanbul'a gelecek. İki yıldızın 23.45 sularında İstanbul'da olması bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...