Tgrt Haber
18 Nisan 2022 08:33 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 08:37

Kalede yere yığıldı: Kalp krizi geçiren kaleci hayatını kaybetti

İzmir'de düzenlenen Ege Bölgesi Masterlar Futbol Federasyonu Ligi'nin final maçında veteran kaleci kalp krizine yenik düştü. Kalede fenalaşarak yere yığılan veteran kaleci Fatih Mumcu hayatını kaybetti.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Anadolu Ajansı

Ege Bölgesi Masterlar Futbol Federasyonu Ligi final maçında sahada fenalaşarak yere yığılan 43 yaşındaki veteran kaleci Fatih Mumcu hayatını kaybetti.

MAÇTA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Alınan bilgiye göre, Bodrum Belediyesi Masterlar ile 9 Eylül Masterlar takımları arasında Karşıyaka'daki Hasan Türker Sahası'nda oynanan maçta 40. dakikada Mumcu'nun yere düştüğünü gören hakem, maçı durdurarak sağlık görevlilerini çağırdı.

Mumcu’ya ilk müdahaleyi saha kenarındaki sağlık görevlileri yaptı. Veteran kaleci daha sonra ise ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mumcu’nun ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirdiği belirtildi.

KALECİNİN FENALAŞMA ANI 

Kaleci Mumcu’nun fenalaştığı ve yere yığıldığı anlar ise maçı çeken Ege Bölgesi Masterlar Futbol Federasyonu kamerasına yansıdı. Mumcu'nun kalesine doğru gönderilen topun auta gitmesinin ardından yere düşmesi ve diğer oyuncuların onun yanına gitmesi görüntülerde yer alıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...