Tgrt Haber
09 Ocak 2022 21:25

Trabzonspor'dan ayrılan Yusuf Sarı Çaykur Rizespor’da!

Son dakika transfer haberi: Çaykur Rizespor, Trabzonsporlu Yusuf Sarı’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Trabzonspor'dan ayrılan Yusuf Sarı Çaykur Rizespor’da!
Süper Lig,Çaykur Rizespor,Trabzonspor,Yusuf Sarı

Spor Toto Süper Lig’in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, Trabzonspor’da forma giyen Yusuf Sarı’yı sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.

İmza töreninde konuşan Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, “Trabzonspor camiasının en iyi futbolcularından bir tanesi. Artık Rizespor forması için çalışacak. Bu transferde bize yardımlarını esirgemeyen büyük Trabzonspor camiasına, yöneticilerine, başkanına teşekkürü borç bilirim. Yusuf, ikinci yarıda Rizespor’un başarısı için ter dökecek. Bana söz verdi, ‘elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bonservisi ile geliyor. Bunun sözünü aldım ondan. Başkanım, ‘sen ne diyorsan ben onu yapacağım’ dedi. Sezon sonu tekrar oturacağız, onunla yeniden konuşacağız. Sezon sonunda belli olacak” ifadelerini kullandı.

Kendisini sezon sonuna kadar yeşil-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Yusuf sarı ise, “Rizespor camiasının başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Buraya geldiğim için mutluyum. Konuşmaya gerek yok gerisi sahada” dedi.

Trabzonspor'dan ayrılan Yusuf Sarı Çaykur Rizespor’da!

TRABZONSPOR'DAN YUSUF SARI PAYLAŞIMI

Trabzonspor Kulübü, 23 yaşındaki oyuncu Yusuf Sarı'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, "Kulübümüzle profesyonel futbolcumuz Yusuf Sarı arasındaki 18.06.2019 başlangıç 31.05.2022 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan bordo-mavili kulüp, internet sitesinde 2019-2020 sezonundan bu yana Trabzonspor'a hizmet eden Yusuf Sarı'ya bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...