Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
28 Ekim 2022 - 00:30

UEFA ülke puanı sıralamasında yükselişimiz sürdü!

Avrupa kupalarında 5. hafta maçları tamamlandı. UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'de yer alan temsilcilerimiz ülke puanına katkı vermeye devam ediyor. Bugün alınan sonuçlar neticesinde Türkiye sıralamadaki yükselişini sürdürdü.
Futbol - Futbol
27 Ekim 2022 - 23:43

Yiğido farka koştu! Maç sonucu: Demir Grup Sivasspor 3-0 CFR Cluj

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 5. hafta mücadelesinde Demir Grup Sivasspor, Romanya ekibi CFR Cluj'u konuk etti. Temsilcimiz Max Gradel ve Yatabare(2)'nin golleriyle rakibini 3-0 mağlup etti.
Futbol - Futbol
27 Ekim 2022 - 23:43

Fırtına, Sırbistan'dan eli boş döndü! Maç sonucu: Kızılyıldız 2-1 Trabzonspor

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta maçında Trabzonspor, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'a konuk oldu. Bordo-mavililer karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller Katai ve Pesic'ten geldi. Fırtına'nın tek sayısını Bakasetas kaydetti.
Futbol - Futbol
27 Ekim 2022 - 23:17

Ali Palabıyık'tan flaş itiraf: "Hatalıyım, özür dilerim!"

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Alanyaspor arasında oynanan maçta verdiği kararlarla tartışmalara neden olan ve Galatasaray cephesinin büyük tepkisini çeken Ali Palabıyık, Basel-Zalgris maçı öncesinde gittiği İsviçre'de büyük bir tepkiyle karşılandı. Palabıyık'ın Galatasaraylı taraftarların tepkilerine, ''Evet hatalıyım, hatalı kararlar verdim. Özür dilerim' ifadeleriyle cevap verdiği öne sürüldü.
Futbol - Futbol
27 Ekim 2022 - 23:06

Pablo Mari bıçaklı saldırıda ağır yaralandı!

İngiltere Premier Lig'in dev ekibi Arsenal'in eski defans oyuncusu Pablo Mari uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı.
Futbol - Futbol
27 Ekim 2022 - 21:38

Başakşehir kaybetti, İtalya'dan lider döndü

UEFA Avrupa Konferans Ligi 5. hafta maçında Medipol Basşakşehir, İtalyan ekibi Fiorentina'ya konuk oldu. Temsilcimiz Aleksic'in golüyle öne geçse de Jovic'in gollerine engel olamadı ve mücadele 2-1 Fiorentina'nın üstünlüğü ile sona erdi.
 - Kanarya'dan harika dönüş!
27 Ekim 2022 - 21:30

Kanarya'dan harika dönüş! Maç sonucu: Fenerbahçe 3-3 Rennes

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun 5. haftası liderlik mücadelesinde sahne oldu. Aynı puana sahip iki takım liderlik için Kadıköy'de sahaya çıktı. Temsilcimiz Fenerbahçe, Fransız ekibi Rennes'e ile 3-3 berabere kaldı. Rennes'in golleri Terrier ve Gouiri (2)'den geldi. Kanarya'nın sayılarını Enner Valencia, Miha Zajc ve Emre Mor kaydetti.
Futbol - Futbol
27 Ekim 2022 - 19:15

Eski öğrencisinden Şenol Güneş'e flaş gönderme: Bir kalbe iki sevda sığmaz!

Trabzonspor'un eski milli kalecisi Onur Kıvrak'ın sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Beşiktaş ile anlaşan Şenol Güneş'e göndermede bulundu.
Futbol - Futbol
27 Ekim 2022 - 19:01

Arda Güler dünyanın en pahalı ikinci futbolcusu oldu!

Dünyanın ünlü futbol sitelerinin başında gelen ve futbol piyasasına etki eden Transfermarkt verileri güncellendi. Yeni verilere göre; Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç yıldız adayı Arda Güler, dünyanın en değerli futbolcuları arasında yer aldı.
Futbol - Futbol
27 Ekim 2022 - 17:58

Şenol Güneş'in imza töreni belli oldu

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Şenol Güneş’in imza töreni yarın saat 11.00’de Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.
Futbol - Futbol
27 Ekim 2022 - 17:40

CFR Cluj Başkanı, Sivasspor'dan özür diledi

CFR Cluj Başkanı Cristian Balaj, dün Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın basın toplantısında Romanyalı bir gazetecinin, ‘Sivasspor gibi küçük bir takımın Romanya'da defalarca şampiyonluk yaşamış CFR Cluj karşısında nasıl bir futbol sergileyecek?’ sorusu ile ilgili, “Romanyalı gazetecinin hakaret sayılabilecek sorusu yüzünden Romanya spor camiası adına sizden özür diliyorum. Bu sorudan biz de rahatsız olduk” dedi.
 - PFDK ceza yağdırdı
27 Ekim 2022 - 16:45

Son dakika! Derbi öncesi Galatasaray'a büyük şok! PFDK ceza yağdırdı

Son dakika haberi: Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasındaki maçlarda yaşanan olaylarla ilgili kararlarını açıkladı. PFKD, olaylı geçen Galatasaray-Corendon Alanyaspor maçına ilişkin sarı kırmızılılara ceza yağdırdı. İşte ayrıntılar....
Futbol - Futbol
26 Ekim 2022 - 15:20

Süper Lig’de 12. haftanın hakemleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında oynanacak müsabakaları yönetecek hakemler açıklandı.
Futbol - Futbol
26 Ekim 2022 - 14:57

Ozan Kabak, Hoffenheim’da kendini buldu: 13 maçta 3 gol 3 asist

Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak, çıktığı 13 resmi müsabakada 3 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu.
Futbol - Futbol
26 Ekim 2022 - 13:35

İrfan Can Kahveci’den Jesus’a övgü dolu sözler: İnanılmaz bir insan, büyük hoca

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci Rennes maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’a övgü dolu sözlerde bulunan Kahveci, Jesus’un inanılmaz bir insan olduğunu ifade etti. “Hocamız gösterdiğimiz oyunla büyük hoca olduğunu kanıtladı” diyen İrfan Can, Jesus’un daha önce kazandığı kupaları bir kez daha hatırlattı.
 - 'Kulüp başkanıyla tavla oynayan hakem var'
26 Ekim 2022 - 09:50

Ali Koç'un sözleri sosyal medyada yankı buldu: Kulüp başkanıyla tavla oynayan hakem var

TFF Merkez Hakem Kurulu'nun Süper ve 1. Lig kulüp başkanlarına Video Asistan Hakemliği ile ilgili yapılan sunum sırasından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Kulüp başkanıyla tavla oynayan hakem var" sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu.
 - Taraftar son 'Hatay'ı affetmedi
25 Ekim 2022 - 18:26

Son dakika! Beşiktaş'ta, Valerien Ismail defteri kapandı!

Son dakika haberi: Beşiktaş, üst üste alınan kötü sonuçların ardından Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile yolları ayırdı. Siyah beyazlı kulübün resmi açıklamayı 1-2 gün içinde yapması beklenirken tazminatına ödeyeceği tutarın 8.3 milyon lira olduğu öğrenildi.
Futbol - Futbol
25 Ekim 2022 - 17:26

İstanbulspor'da üçüncü Fatih Tekke dönemi

Spor Toto Süper Lig ekibi İstanbulspor'da teknik direktörlük görevine Fatih Tekke getirildi. Sarı-siyahlı kulüp, Tekke ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Futbol - Futbol
25 Ekim 2022 - 16:56

Manchester United'ın, Cristiano Ronaldo sorunu çözüldü

İngiltere Premier Lig'inde mücadele eden Manchester United, geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'yu kadro dışı bırakmıştı. Yönetim ve oyuncu arasındaki sorun yeniden çözüme kavuştu.
Futbol - Futbol
25 Ekim 2022 - 14:17

İstanbulspor'da 3. Fatih Tekke dönemi: 5 yıllık sözleşme imzalandı

Süper Lig'de üst üste aldığı 3 mağlubiyet sonrası Osman Zeki Korkmaz'ın istifa etmesinin ardından İstanbul'da teknik direktörlük görevine Fatih Tekke getirildi.
Futbol - Futbol
25 Ekim 2022 - 13:19

UEFA'dan Galatasaray-Alanyaspor maçında verdiği kararla damga vuran Ali Palabıyık’a görev

UEFA Konferans Ligi H Grubu’nda oynanacak olan Basel- Zalgiris Vilnius maçında FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Öte yandan temsilcilerimiz Fenerbahçe, Başakşehir, Sivasspor ve Trabzonspor'un Avrupa'daki maçlarını yönetecek olan hakemler de açıklandı