Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
15 Kasım 2022 - 23:22

Katar Dünya Kupası'nda 'kiralık taraftar' iddiası!

Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası öncesi ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ev sahibi ülkenin, stadyumların boş kalmaması adına taraftar tuttuğu öne sürüldü.
Futbol - Futbol
15 Kasım 2022 - 23:14

Bruno Fernandes'in Cristiano Ronaldo'ya tavrı gündem oldu

Çalkantılı bir süreçten geçen Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan takım arkadaşı Bruno Fernandes ile milli takımda buluşma anı futbol gündemine damga vurdu.
Futbol - Futbol
15 Kasım 2022 - 23:02

Sadio Mane'nin iyileşmesi için doğduğu köyde dua edildi

Katar'da 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılacak Senegal Milli Futbol Takımı'nın kadrosunda yer alacağı son anda netleşen yıldız oyuncu Sadio Mane'nin "çabuk iyileşmesi" için doğduğu köyde Kur'an-ı Kerim okundu.
Futbol - Futbol
15 Kasım 2022 - 21:42

Tarihin en pahalı Dünya Kupası: Biletler el yakıyor!

2022 FIFA Dünya Kupası pazar günü Katar'da başlıyor. İlk kez Orta Doğu'da düzenlenecek olan organizasyona 200 milyar dolar harcandı. Dudak uçuklatan maliyet biletlere de yansıdı. Final maçını izlemek isteyen bir Türk futbolsever en az 11 bin lirayı gözden çıkarmak zorunda...
Futbol - Futbol
15 Kasım 2022 - 21:19

Fenerbahçe ve Galatasaray, aynı La Liga ekipleriyle karşılaşacak

30 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında Fenerbahçe ve Galatasaray, İspanya LaLiga ekiplerinden Rayo Vallecano ve Villarreal’in yer alacağı dostluk turnuvasında yer alacak.
Futbol - Futbol
15 Kasım 2022 - 20:27

Süper Lig'den 7 kulüp PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig'den 7 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildiğini duyurdu.
Futbol - Futbol
15 Kasım 2022 - 20:24

Stefan Kuntz'dan Arda Güler sözleri

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, tek hedeflerinin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde en iyi sonucu almak olduğunu söyledi. Kuntz, Arda Güler'in milli takıma çağrılması için şu anın doğru zaman olduğunu ifade etti.
Futbol - Futbol
15 Kasım 2022 - 19:40

Steve Clarke: Karşımızda güçlü bir takım var

İskoçya Teknik Direktörü Steve Clarke, "Türkiye, özellikle deplasmanda oynaması güç bir rakip. Oyuncularımın bir de böyle bir atmosferi ve rakibi deneyimlemesini istedim." dedi.
Futbol - Futbol
15 Kasım 2022 - 19:20

Galatasaraylılar 'Semih Kaya’ya Veda' gecesinde buluştu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ‘Semih Kaya’ya Veda’ gecesinde deneyimli futbolcudan övgüyle bahsederken, “Bundan sonra da Galatasaray’da tabii ki görev alacaktır. Her konuda kendisine yardımcı olur ve destek veririz” sözlerini kullandı. Semih Kaya ise “İyi ki Galatasaray’ın yetiştirdiği bir futbolcuyum” dedi.
 - Galatasaray'da ayrılık rüzgarı
15 Kasım 2022 - 11:42

Galatasaray'da yabancı temizliği! 2 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Süper Lig'de son haftalarda aldığı galibiyetlerle şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olduğunu gösteren Galatasaray'da transfer harekatı başlıyor. Sarı kırmızılılar, takımda beklenen performansı gösteremeyen 2 yabancı futbolcunun biletini kesti.
 - Futbolun kalbi Katar’da atacak!
15 Kasım 2022 - 11:18

Futbolun kalbi Katar’da atacak! 2022 Dünya Kupası'nda maç takvimi belli oldu

2022 FIFA Dünya Kupası Katar’ın ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. Süper Lig’den 19 futbolcunun mücadele edeceği turnuva 20 Kasım Pazar günü Katar ile Ekvador karşılaşması ile başlayacak. 
Futbol - Futbol
15 Kasım 2022 - 10:04

Fenerbahçe’de Jorge Jesus yıldız oyuncunun biletini kesti! Ocak’ta gönderiliyor

Son dakika haberi: Dünya Kupası arasına lider olarak giren Fenerbahçe ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Kadroyu yeniden şekillendirmek isteyen Portekizli teknik direktör Jorge Jesus sezon başında kadroya katılan yıldız golcü ile yolların ayrılmasına onay verdi.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 23:49

Süper Lig’den Dünya Kupası’na 19 oyuncu

Spor Toto Süper Lig’de forma giyen 19 oyuncu, 20 Kasım Pazar günü başlayacak FIFA Dünya Kupası’nda ülkeleri adına mücadele edecek.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 20:45

Erling Haaland için ilginç teklif: "Şaka yapmıyoruz!"

İngiltere 7. Lig ekiplerinden Ashton United, Manchester City'nin dünyaca ünlü genç yıldızı Erling Haaland'ı Dünya Kupası arasında kiralık olarak kadrosuna katmak için resmi teklifte bulundu. Ashton United bu teklifi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaştı. İngiliz kulübünün sitesi bu haberin ardından çöktü.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 20:27

Mauro Icardi, Arjantin Milli Takımı'nda neden oynamıyor? Lionel Messi etkili mi?

2022 Katar Dünya Kupası'nın başlamasına sayılı günler kaldı. Kadrolarını duyuran takımlar Katar'a doğru yola çıkarken birçok yıldız sakatlığı ya da teknik direktör tercihi nedeniyle turnuvada boy gösteremeyecek. Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi de turnuva kadrosunda yer almadı. Bu karar Icardi için ilk değil... Daha önce de formunun zirvesinde olduğu zamanlarda kadroya çağrılmayan Mauro Icardi neden milli takımda oynayamıyor?
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 20:20

A Milli Takım'da Merih Demiral kadrodan çıkartıldı

A Milli Takım'ın vazgeçilmez isimlerinin başında gelen başarılı stoper Merih Demiral, A Milli Takım'ın aday kadrosundan çıkarıldı. Demiral'ın kadrodan çıkarılması kulübü Atalanta'nın gönderdiği talep üzerine gerçekleşti.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 20:12

Galatasaray'da Yunus Akgün krizi!

Galatasaray'da deplasmanda 7-0 kazanılan Medipol Başakşehir maçı kadrosuna alınmayan Yunus Akgün ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Buruk, geniş kadro sebebiyle bazı oyuncuların bir hafta kadroda yer alıp bir hafta sonra yer almamasının normal olduğunu değerlendirse de, 22 yaşındaki futbolcunun bu durumdan rahatsız olduğu ve devre arası takımdan ayrılmak istediği ifade edildi.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 19:59

A Milli Takım hazırlıklarına başladı

A Milli Futbol Takımı, 16 Kasım'da Diyarbakır'da İskoçya ve 19 Kasım'da Çekya ile Gaziantep'te yapacağı özel maçların hazırlıklarına başladı.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 19:32

TFF Fair-Play/Adil Oyun Ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), fair-play'in yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlediği sezonun ilk Fair-Play/Adil Oyun Ödülleri Töreni gerçekleştirildi.
Futbol - Futbol
14 Kasım 2022 - 13:30

''İhanete Uğradım'': Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo açtı ağzını yumdu gözünü!

Dünyanın en iyi futbolcularından Cristiano Ronaldo, son dönemdeki kötü gidişatı ve Manchester United ile ilgili yaşadıklarını anlattı.
Futbol - Futbol
13 Kasım 2022 - 22:56

Berna Gözbaşı'dan istifa sinyali: Affımı istiyorum

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Konyaspor’a 2-1 kaybettikleri maç sonrasıı yaptığı açıklamada, “Bu şehrin dinamiklerine affımı istediğimi duyurmak istiyorum” dedi.
Başa Dön Sona Git