Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
23 Kasım 2022 - 19:36

Suudi futbolcu Yasser Al-Shahrani turnuvayı kapattı

Suudi Arabistan'ın Arjantin zaferinde yürekleri ağızlara getiren Suudi futbolcu Yasser Al-Shahrani turnuvayı kapattı. Kalecisiyle sert bir şekilde çarpışan 30 yaşındaki stoperin burnu, üç dişi, çenesi ve yüz kemiklerinde kırıkların olduğu tespit edildi. Al-Shahrani ameliyat edilecek.
Futbol - Futbol
23 Kasım 2022 - 19:16

Arthur Masuaku'ya yol göründü: Sözleşmesindeki detay ortaya çıktı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in performansından memnun kalmadığı Arthur Masuaku ile ocak ayında yolların ayrılması bekleniyor. Masuaku'nun sözleşmesindeki opsiyon maddesi ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
23 Kasım 2022 - 18:15

Luka Modric tarihe geçti

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda F Grubu'nda yer alan Fas ve Hırvatistan, Al Bayt Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.
Futbol - Futbol
23 Kasım 2022 - 17:58

Japonya'dan harika dönüş: Almanya'yı devirdi!

2022 FIFA Dünya Kupası E Grubu'nun açılış karşılaşması harika bir mücadelede sahne oldu. Suudi Arabistan'ın Arjantin'i sürpriz şekilde devirmesinin ardından Japonya, yenik duruma düştüğü maçta geri dönerek Almanya'yı 2-1 devirdi.
Futbol - Futbol
23 Kasım 2022 - 15:13

Cristiano Ronaldo'ya iki maç men ve para cezası!

Kısa süre önce Manchester United'dan ayrılan Cristiano Ronaldo'nun, Everton maçı sonrası taraftara verdiği tepki cezasız kalmadı. FA, Portekizli yıldıza para ve maçtan men cezası verdi.
 - Fransa'ya Lucas Hernandez'den kötü haber
23 Kasım 2022 - 13:11

Fransa'ya büyük şok: Yıldız futbolcudan kötü haber geldi

Dünya Kupası'nda Avustralya ile oynanan maçta yaşadığı sakatlıkla oyundan çıkan Lucas Hernandez'den kötü haber geldi.
 - Dünya Kupası'nda ilk sürpriz
22 Kasım 2022 - 15:11

Son dakika! Dünya Kupası'nda ilk sürpriz: Suudi Arabistan, Arjantin'i mağlup etti

Son dakika haberi: 2022 Dünya Kupası'nın en büyük şampiyonluk adaylarından gösterilen Güney Amerika temsilcisi Arjantin, C Grubu'ndaki ilk maçında Suudi Arabistan'a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla gruba galibiyetle başlayan Suudi Arabistan, Arjantin'in 36 maçlık yenilmezlik serisini de sona erdirdi.
 - 'Benim için bir numara...'
22 Kasım 2022 - 11:48

Fatih Terim Dünya Kupası'ndaki favorisini açıkladı: Benim için bir numara...

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim, sarı kırmızılılar ve Dünya Kupası ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray başkanlığına gelecek yıllarda aday olabileceğinin sinyalini veren İmparator, Dünya Kupası'ndaki favorisini de açıkladı.
Futbol - Futbol
22 Kasım 2022 - 00:01

ABD ve Galler yenişemedi! Maç sonucu: ABD 1-1 Galler

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası B Grubu maçında ABD ile Galler 1-1 berabere kaldı.
Futbol - Futbol
21 Kasım 2022 - 22:33

Arjantinli muhabir Katar’da canlı yayın yaparken soyuldu: Yetkililerin tavrı şaşırttı!

2022 Katar FIFA Dünya Kupası 20 Kasım'da start aldı. Dünyanın dört bir yanından gelen taraftarlar, ev sahibi Katar'ın açılış maçında Ekvador'a karşı mücadelesini büyük bir heyecanla izledi. Dünya Kupası heyecanını ülkesine aktarmak isteyen Arjantinli muhabir Dominique Metzger’in canlı yayın sırasında cüzdanı çalındı. Olayın şokunu yaşayan muhabir TikTok’tan yaşadıklarını anlattı.
Futbol - Futbol
21 Kasım 2022 - 21:17

Portakallar galibiyetle başladı! Maç sonucu Senegal 0-2 Hollanda

Katar 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Hollanda, A Grubu'ndaki ilk maçında Senegal'i 2-0 mağlup etti.
Futbol - Futbol
21 Kasım 2022 - 19:58

Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi: İmzayı atıyor!

Kasımpaşa, teknik direktörlük görevine Selçuk İnan'ı getirdi. Bir süredir görüşme halinde olan taraflar anlaşmaya vardı. Genç teknik adam bugün yeni görevine başladı. Selçuk İnan ile sezon sonuna kadar el sıkışıldı, imza töreni yarın yapılacak.
Futbol - Futbol
21 Kasım 2022 - 18:09

İngiltere, İran'a gol yağdırdı! Maç sonucu: İngiltere 6-2 İran

İngiltere, Katar 2022 FIFA Dünya Kupası'na farklı kazanarak başladı ve rakiplerine gözdağı verdi. EURO 2020 finalisti Gareth Southgate'in öğrencileri İran'ı 6-2 mağlup etti.
Futbol - Futbol
21 Kasım 2022 - 18:00

Dünya Kupası'nda korkutan sakatlık

İran kalecisi Alireza Beiranvand, Dünya Kupası'nda İngiltere ile oynadıkları maçta takım arkadaşı Majid Hosseini ile çarpıştı. Yaşadığı sakatlık nedeniyle başı dönen tecrübeli eldiven mücadeleye devam edemedi.
 - Tahran’a Mahsa Amini protestosu
21 Kasım 2022 - 17:50

İngiltere-İran maçında tarihi an: Milli marşı okumadılar!

Katar Dünya Kupası B Grubu ilk maçında İran Milli Takımı, İngiltere ile karşılaştı. İranlı futbolcular maç öncesinde İran milli marşını okumadı. Bunun, İran’da ülke çapında yapılan protesto gösterileri kapsamında yapıldığı, oyuncuların protestocularla destek vermek amacıyla milli marşı okumadığı belirtildi.
Futbol - Futbol
20 Kasım 2022 - 21:25

Cristiano Ronaldo flaş transfer peşinde: Eski takımına dönebilir!

Fransa Milli Takımı antremanında sakatlanan ve Dünya Kupası kadrosundan çıkartılan Karim Benzema'nın sakatlığı Real Madrid'de kriz çıkardı. Forvet bölgesine takviye yapmak isteyen dünya devini Cristiano Ronaldo'yu kadroya dahil edebileceği öne sürüldü.
Futbol - Futbol
20 Kasım 2022 - 20:44

Katar Dünya Kupası'nın açılış maçına Enner Valencia damga vurdu!

Bu sezon oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkat çeken Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Enner Valencia, 2022 Dünya Kupası'nın ilk maçında ülkesi Ekvador formasıyla ev sahibi Katar'a karşı maça 11'de başladı. 33 yaşındaki futbolcu mücadelenin ilk otuz dakikalık bölümünde biri penaltıdan olmak üzere üç gol kaydetti. Valencia'nın bir golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, iki golü ise geçerli sayıldı. Valencia, bu gollerle birlikte 2022 Dünya Kupası'nın ilk golünü kaydeden isim oldu. Açılış maçını Ekvador 2-0 kazanarak turnuvaya üç puanla başladı.
Futbol - Futbol
20 Kasım 2022 - 10:24

Messi ve Ronaldo'dan ortak paylaşım: 24 saat içinde milyonlarca beğeni aldı

Arjantinli Lionel Messi ve Portekizli Cristiano Ronaldo'nun ortak paylaşımı sosyal medyanın gündeminde. Yıldız futbolcuların beraber yaptığı paylaşımına milyonlarca beğeni yağıyor.
Futbol - Futbol
20 Kasım 2022 - 10:06

Fransa'ya Dünya Kupası'nda Benzema şoku

Dünya Kupası için heyecan bugün başlarken, bir süredir sakatlıkla boğuşan Benzema'dan kötü haber geldi.
Futbol - Futbol
19 Kasım 2022 - 21:45

Çekya'yı devirdik! Maç sonucu: Türkiye 2-1 Çekya

A Milli Futbol Takımımız, Gaziantep'te oynanan özel maçta Çekya'yı 2-1 mağlup etti. Millilere galibiyeti getiren goller Hakan Çalhanoğlu ve Enes Ünal'dan geldi. Çekya'nın tek sayısını Cerny kaydetti.
 - Milli maçta jübile yaptı
19 Kasım 2022 - 19:58

Cüneyt Çakır milli maçta jübile yaptı

A Milli Takımımızın Çekya ile Gaziantep Kalyon Stadı'nda oynadığı özel maçın ilk 5 dakikasını UEFA'nın özel izniyle yöneten Cüneyt Çakır, Türk hakemlik tarihinde de bir ilke imza attı. Türkiye'nin en kariyerli hakemlerinin başında gelen Çakır duygusal anlar yaşadı.
Başa Dön Sona Git