Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Dişimize göre kura!
09 Ekim 2022 - 13:27

A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri'nde rakipleri belli oldu

A Mili Futbol Takımı’nın da yer aldığı 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde rakibi belli oldu. 4. Torbadan kura çekimine katılan Milli Takım, D grubunda Hırvatistan, Galler, Ermenistan, Letonya ile eşleşti. Milli takım 5 takımlı bir grupta yer aldı.
 - 'Ronaldo Ocak'ta bitebilir'
09 Ekim 2022 - 11:40

'Ronaldo Galatasaray'a koşuyor' iddiası! Dünya basını da duyurdu: Transfer Ocak'ta bitebilir

Galatasaray transfer haberleri… Yaz transfer döneminde İcardi, Mertens, Mata, Torreira, Oliveira gibi yıldızları kadroya katan Galatasaray’ın gözünü daha yükseklere dikerek dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo için harekete geçeceği iddia edildi. Dış basına da yansıyan Ronaldo haberlerinde Portekizli ismin transferi için ara transfer dönemi işaret edildi.
Futbol - Futbol
09 Ekim 2022 - 08:39

Fenerbahçe ligde Karagümrük’ten alacağı 3 puan ile çıkış hedefliyor

Avrupa’da liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe ligde de gaza basmak istiyor. Sakat oyuncularına rağmen Jorge Jesus’un öğrencileri sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyor.
Futbol - Futbol
09 Ekim 2022 - 00:19

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Yeni transfer Trabzonspor maçında yok

Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor'a konuk olan Beşiktaş, zorlu mücadeleyi kazansa da yıldız bir ismi kaybetti. Siyah beyazlılarda yeni transferden gelen sakatlık haberi, Trabzonspor maçı öncesi moralleri bir nebze bozdu.
 - Kartal tek attı üç aldı!
08 Ekim 2022 - 21:55

Kartal tek attı üç aldı! Maç sonucu: Giresunspor 0-1 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Giresunspor'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar, genç stoperi Tayyip Talha Sanuç'un kaydettiği golle zorlu deplasmandan 1-0 galip ayrıldı.
Futbol - Futbol
08 Ekim 2022 - 20:14

Sürpriz iddia: Francisco Montero geri dönüyor

Beşiktaş forması giyen genç stoper Francisco Montero'nun İspanya'ya geri dönebileceği öne sürüldü.
Futbol - Futbol
08 Ekim 2022 - 20:02

Ali Koç'un Jorge Jesus pişmanlığı

Hem Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Ligi'nde etkili ve göze hoş gelen hücum futbolu oynayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un etkisi her geçen gün artıyor... Taraftarın adeta sevgilisi haline gelen Portekizli çalıştırıcıdan sarı-lacivertli yönetim de oldukça memnun olurken, Başkan Ali Koç'un büyük pişmanlığı ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
08 Ekim 2022 - 18:50

Yıldız golcü gözyaşlarına hakim olamadı

Son dakika spor haberi: Antalyaspor forması giyen Alassane Ndao, Konyaspor maçının ilk dakikalarında bir sakatlık geçirdi. Mücadeleye devam edemeyen Senegalli futbolcu büyük üzüntü yaşadı.
Futbol - Futbol
08 Ekim 2022 - 18:49

Konyaspor puanı son dakikada kurtardı

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Fraport TAV Antalyaspor, ligin formda ekiplerinden Arabam.com Konyaspor'u konuk etti. Nuri Şahin'in öğrencileri güçlü rakibi karşısında uzun süre önde oynasa da Konyaspor son dakikada Calvo ile bulduğu golle karşılaşmadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Antalyaspor'a golünü Fernando Martins kaydetti.
 - Rakibimiz belli oluyor
08 Ekim 2022 - 10:07

Türkiye’nin EURO 2024 Elemeleri’nde rakibi belli oluyor! 4.torbadan çekilişe katılacağız

Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenecek olan EUR0 2024 öncesinde A Milli Takımı’nda da yer aldığı elemelerde grup kura çekimi yarın yapılacak. Türkiye’nin 4.torbadan katılacağı kura çekiminde Rusya elemelere katılmayacak.
 - Yeniyor ve kazanıyor
08 Ekim 2022 - 08:10

Fenerbahçe Jorge Jesus ile farklı bir kimliğe büründü: Yeniyor, atıyor ve kazanıyor

Avrupa Ligi’nde yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe hem puan hem de para kazanıyor. Jesus’un agresif ve hücum futbolunu benimseyen futbolcular ise gol olup yağarken maçları ise kaybetmiyor.
Futbol - Futbol
07 Ekim 2022 - 16:51

Ünlü futbolcunun evine hırsızlık girişimi: Silahlı adamların hedefi oldular!

Dünyaca ünlü futbolcuya evinde hırsızlık şoku. Juventus'un yıldızı Di Maria, evinde bulunurken hırsızların hedefi oldu.
 - Lider Kanarya!
06 Ekim 2022 - 23:45

Kanarya, Avrupa'da liderliğe uçtu! Maç sonucu: Fenerbahçe 2-0 AEK Larnaca

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Güney Kıbrıs ekibi AEK Larnaca'yı konuk etti. Sarı-lacivertliler baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Temsilcimize galibiyeti getiren golleri Batshuayi ve kendi kalesine Mamas kaydetti.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 23:45

Başakşehir bir puanla döndü! Maç sonucu: Rigas Skola 0-0 Medipol Başakşehir

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 3. maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir, Letonya ekibi Rigas'a konuk oldu. Karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi. Ev sahibi ekip de Simkovic 70. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 23:35

Abdullah Avcı: 11'e 10 oynamak kolay değil

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. haftasında Fransa ekibi Monaco'ya 3-1 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 23:30

Rıza Çalımbay: Çok kötü goller yedik

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nun üçüncü haftasında Kosova temsilcisi Ballkani'ye 4-3 mağlup olan Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, yenilgiden dolayı üzgün olduklarını söyledi.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 22:48

Arda Turan, Galatasaray hayalini açıkladı: "Bir ekol hocası olmak istiyorum"

1905 GSYİAD'ın aylık bölge toplantısına katılan Galatasaray'ın eski yıldızı Arda Turan, "Guardiola’nın Barcelona’ya getirdiğini Galatasaray’a getirmek istiyorum. Ajax’ın neler yaptığını merak ediyorum. Sonrasında tercihim yarı yolda bir takımla başlamamak. Bir sistem hocası olmak istiyorum. Bir ekol hocası olmak istiyorum" dedi.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 21:37

Fırtına, Fransa'dan eli boş döndü! Maç sonucu: Monaco 3-1 Trabzonspor

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. haftasında temsilcimiz Trabzonspor, Fransız ekibi Monaco'ya konuk oldu. İlk dakikalarda 10 kişi kalan Fırtına, güçlü rakibine direnemedi ve karşılaşma 3-1 Fransız ekibinin üstünlüğü ile sona erdi. Monaco'nun gollerini Disasi ve Ben Yedder(2)'den geldi. Bordo-mavililerin tek sayısının Bakasetas kaydetti. Trabzonspor'da Maxi Gomez 11. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 21:36

Yiğido salladı ama yıkamadı! Maç sonucu: Sivasspor 3-4 Ballkani

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nun üçüncü haftasında Demir Grup Sivasspor, Ballkani'yi konuk etti. Bol gollü geçen karşılaşmada 3-1 geriye düşen temsilcimiz 3-3'ü yakalasa da son anlarda yediği goller karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrıldı. Ballkani'ye galibiyeti getiren goller Krasniqi, Korenica, Potoku ve Thaqi'den geldi. Sivasspor'un sayılarını ise Ulvestad ve Erdoğan Yeşilyurt(2) kaydetti.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 20:18

Sevilla'nın yeni hocası Sampaoli oldu

Julen Lopetegui ile yollarını ayıran Sevilla, Jorge Sampaoli'yi takımın başına getirdiklerini açıkladı.
 - Fransa'da skandal!
06 Ekim 2022 - 18:32

Fransa'da Türk taraftarlara insanlık dışı müdahale!

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında temsilcimiz Trabzonspor deplasmanda Monaco ile karşı karşıya gelecek. 19.45'te başlayacak mücadele öncesinde Fransız polisinin, Trabzonsporlu taraftarları köpeklerle araması ve bir köpeğin, taraftara saldırmaya çalışması büyük tepkiye neden oldu.