Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - İsim bile belli
20 Ekim 2022 - 17:00

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için yabancı hakem iddiası

Süper Lig’de hakemlerin üst üste kötü performanslarının ardından TFF’nin Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yönetimini yabancı bir hakeme vereceği iddia edildi. İddianın gerçekleşmesi halinde bir ilk olacak olan uygulamayla derbide düdük çalacak hakemin kim olduğu ortaya çıktı. İşte çarpıcı iddia ve detayları…
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 00:21

Okan Buruk: Oyuncularımdan çok memnunum

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, GMG Kastamonuspor karşısında alınan 7-0'lık galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Gol atamama sorunu sezon başından beri en büyük sorunumuzdu. Oyuncularımdan çok memnunum. Hafta sonu için bize moral oldu." dedi.
Futbol - Futbol
20 Ekim 2022 - 00:00

"Galatasaray'a 30 dakika dayanabildik"

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Galatasaray'a 7-0 yenilerek elendikleri maçla ilgili, "Galatasaray gibi kaliteli bir takıma karşı 30 dakika dayanabildik." dedi.
 - Cimbom'dan gol yağmuru!
19 Ekim 2022 - 22:45

Yeni transferler siftah yaptı, Cimbom farklı turladı! Maç sonucu: Galatasaray 7-0 GMG Kastamonuspor

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesinde Galatasaray, GMD Kastamonuspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar rotasyonlu bir kadroyla çıktığı maçı taraftarının önünde farklı kazanmayı bildi ve tur atladı. 7-0 kazanan Cimbom'a galibiyeti getiren goller Gomis, Rashica, Seferovic, Ross, Kerem Aktürkoğlu, Hamza Akman ve kendi kalesine Ramazan Işık'tan geldi.
Futbol - Futbol
19 Ekim 2022 - 20:49

Düzcespor, Hatayspor'u eledi

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Düzce Cam Düzcespor, Spor Toto Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor'u 2-0 yenerek 4. tura yükseldi.
Futbol - Futbol
19 Ekim 2022 - 20:02

Galatasaray'ın VAR isyanı! Riva'da neler konuşuldu?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erden Timur, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmek üzere Riva'ya gitti. Sarı-kırmızılılar toplantıda son haftalarda yaşanan hakem hataları, VAR'ın kullanımı ve Murat Ilgaz başlıklı konuları masaya yatırdı.
Futbol - Futbol
19 Ekim 2022 - 19:04

Süper Lig'de 11. haftanın hakemleri belli oldu

Son dakika spor haberi: Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
Futbol - Futbol
19 Ekim 2022 - 19:01

Giresunspor’dan transfer yasağı açıklaması

Giresunspor, Jean Pyerre Casagrande Silveira Correo transferi nedeniyle FIFA’nın yeşil-beyazlı kulübe verdiği 765 bin Euro para cezası ve 2 dönem transfer yasağı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.
Futbol - Futbol
19 Ekim 2022 - 17:43

Fenerbahçe, 'Murat Ilgaz' iddialarını yalanladı

Sosyal medyada çıkan Merkez Hakem Kurulu Başkanvekili Murat Ilgaz'ın Fenerbahçe'de kongre üyesi olduğu iddialarına sarı-lacivertli kulüpten cevap geldi.
 - Futbolda kavga 'VAR'
18 Ekim 2022 - 18:02

Galatasaray'dan VAR tepkisi! Fenerbahçe'ye olay gönderme: Adaletten korkanlar belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçında ev sahibi ekibin attı golün geçersiz sayılmasına yol açan ofsayt çizgisinin çekiliş biçimi, futbol dünyasında tartışmalara yol açtı. VAR'daki skandal karara pek çok eski hakem ve futbol yorumcusu tepki gösterirken, Galatasaray Spor Kulübü de sert bir açıklama yayınladı. Yaşananlar için 'utanç vesikası' ifadesini kullanan sarı kırmızılı kulüp, TFF'ye çağrı yapıp hakem katliamının sorumlularının futboldan derhal uzaklaştırılmasını istedi. Öte yandan bu açıklamaya Fenerbahçe'den tepki gelirken, sarı kırmızılılar ezeli rakibine gönderme yapan yeni bir paylaşımda bulundu. İşte ayrıntılar...
Futbol - Futbol
17 Ekim 2022 - 23:48

2022 Ballon d'Or ödülü Karim Benzema'nın oldu!

Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği en prestijli organizasyonlardan Altın Top (Ballon d'Or) ödülünü, Real Madrid'in Fransız santrforu Karim Benzema kazandı. 34 yaşındaki Benzema, 1998'de Zinedine Zidane'ın ardından Ballon d'Or'u kazanan ilk Fransız futbolcu oldu.
Futbol - Futbol
17 Ekim 2022 - 23:35

Ömer Erdoğan'dan hakem tepkisi

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta maçında evinde Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, "Hem taraftarımıza mutlu etmek hem de başkanımıza moral vermek istiyorduk ama maalesef bunu başaramadık. Bu konuda üzgünüm." ifadelerini kullanırken hakem yönetimine de tepki gösterdi.
Futbol - Futbol
17 Ekim 2022 - 23:16

Jorge Jesus: Zor bir galibiyet aldık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragücü'nü 3-0 yendikleri maçın skorunun yanıltmaması gerektiğini, zor bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Futbol - Futbol
17 Ekim 2022 - 21:55

Kanarya, Ankara'da rahat kazandı! Maç sonucu: MKE Ankaragücü 0-3 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, MKE Ankaragücü'ne konuk oldu. Kanarya zorlu deplasmandan üç puanla döndü. Rakibini Batshuayi, Rossi ve İrfan Can'ın golleriyle 3-0 deviren sarı-lacivertliler zirveye bir adım daha yaklaştı.
Futbol - Futbol
17 Ekim 2022 - 21:35

Yiğidolar üç attı üç aldı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Demir Grup Sivasspor, Bitexen Giresunspor'u konuk etti. Yiğidolar rakibini 3-0'la rahat geçti ve üst üste ikinci galibiyetini aldı. Sivasspor'a galibiyeti getiren goller Yatabare, Dia Saba ve Hakan Arslan'dan geldi.
Futbol - Futbol
17 Ekim 2022 - 19:45

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a kınama: Sportmenliğe davet ediyoruz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada Teknik Direktör Abdullah Avcı ve kaptan Uğurcan Çakır’a tribünlerden yapılan tezahüratı şiddet ile kınadıklarını söyledi.
Futbol - Futbol
17 Ekim 2022 - 19:39

Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması: İki yıldız 10 gün yok!

Son dakika spor haberi: Beşiktaş, Trabzonspor maçında sakatlanan Rachid Ghezzal ve Wout Weghorst ile ilgili bir açıklama yayınladı. İki oyuncunun sahalardan 10 gün uzak kalması bekleniyor.
Futbol - Futbol
17 Ekim 2022 - 19:31

Abdülkadir Ömür'ün elinde kırık tespit edildi: Forma giyebilecek mi?

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda oynanan Beşiktaş maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür'ün sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Elinde kırık tespit edilen yıldız oyuncu maçlarda forma giyebilecek mi?
Futbol - Futbol
17 Ekim 2022 - 19:12

İsmail Yüksek'e İspanyollar kanca attı

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı İsmail Yüksek'e La Liga'dan iki takım talip oldu. 23 yaşındaki başarılı orta saha ile Celta Vigo ve Villarreal ciddi şekilde ilgileniyor.
 - İyileşme ile yeni sözleşme
17 Ekim 2022 - 11:04

Fenerbahçe yıldız oyuncularla sözleşme uzatmak için harekete geçti

Süper Lig’de ve Avrupa Ligi’nde fırtına gibi esen Fenerbahçe, Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek arada takımın yıldız oyuncuları ile sözleşmelerini uzatacak. Devlerin radarında olan Altay Bayındır, İsmail Yüksek ve Miguel Crespo ile iyileştirme yaparak mukavelelere imza atılması bekleniyor.
Futbol - Futbol
16 Ekim 2022 - 22:58

Valerien İsmael'den istifa sorusuna kaçamak cevap! Bahanesi Beşiktaş taraftarını kızdıracak...

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk eden Beşiktaş, 2 kez geriye düştüğü maçta rakibiyle 2-2 berabere kalarak kritik puan kayıplarını sürdürdü. Karşılaşma sırasında sık sık taraftarların tepkisini çeken ve maç sonunda da istifaya davet edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael, kendisine yöneltilen istifa sorusuna adeta kaçamak sözlerle cevap verdi.
Başa Dön Sona Git