Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
17 Ekim 2022 - 19:12

İsmail Yüksek'e İspanyollar kanca attı

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı İsmail Yüksek'e La Liga'dan iki takım talip oldu. 23 yaşındaki başarılı orta saha ile Celta Vigo ve Villarreal ciddi şekilde ilgileniyor.
 - İyileşme ile yeni sözleşme
17 Ekim 2022 - 11:04

Fenerbahçe yıldız oyuncularla sözleşme uzatmak için harekete geçti

Süper Lig’de ve Avrupa Ligi’nde fırtına gibi esen Fenerbahçe, Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek arada takımın yıldız oyuncuları ile sözleşmelerini uzatacak. Devlerin radarında olan Altay Bayındır, İsmail Yüksek ve Miguel Crespo ile iyileştirme yaparak mukavelelere imza atılması bekleniyor.
Futbol - Futbol
16 Ekim 2022 - 22:58

Valerien İsmael'den istifa sorusuna kaçamak cevap! Bahanesi Beşiktaş taraftarını kızdıracak...

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk eden Beşiktaş, 2 kez geriye düştüğü maçta rakibiyle 2-2 berabere kalarak kritik puan kayıplarını sürdürdü. Karşılaşma sırasında sık sık taraftarların tepkisini çeken ve maç sonunda da istifaya davet edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael, kendisine yöneltilen istifa sorusuna adeta kaçamak sözlerle cevap verdi.
 - Dev maçta kazanan yok!
16 Ekim 2022 - 21:50

Dev maçta kazanan yok! Maç sonucu: Beşiktaş 2-2 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftası dev bir maça sahne oldu. Beşiktaş, Vodafone Park'ta son şampiyon Trabzonspor'u konuk etti. Siyah-beyazlılar iki kez geriye düştüğü maçta rakibini yakaladı ancak galibiyet golünü bulamadı. Zorlu mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Beşiktaş'ın gollerini kendi kalesine Larssen ve Cenk Tosun attı. Trabzonspor'un sayıları ise Maxi Gomez ve Trezeguet'ten geldi.
Futbol - Futbol
16 Ekim 2022 - 21:23

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal maça devam edemedi: Gözyaşlarıyla kenara geldi!

Son dakika spor haberi: Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Beşiktaş, son şampiyon Trabzonspor'u konuk etti. Beşiktaş'ta ilk yarının son anlarında sakatlanan Rachid Ghezzal oyuna devam edemedi ve yerini Redmond'a bıraktı.
Futbol - Futbol
16 Ekim 2022 - 19:33

Orkun Kökçü gökkuşağı kaptanlık pazubandını takmayı reddetti

Milli futbolcumuz Orkun Kökçü, LGBT üyeleri için farkındalık gününde gökkuşağı renkli kaptanlık pazu bantlarıyla maça çıkmaya hazırlanan kulübü Feyenoord'a rest çekti. 21 yaşındaki yıldız "Ben Müslüman'ım. Dini inançlarımdan dolayı bunu takamam" diyerek duruşunu net koydu.
Futbol - Futbol
16 Ekim 2022 - 19:00

Başakşehir stoperinin golleriyle kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. Başakşehir'e galibiyeti getiren goller Ndayishimiye(2)'den geldi.
Futbol - Futbol
16 Ekim 2022 - 18:59

El Clasico'da kazanan Real Madrid! 3 puanı 3 golle alıp liderliğe oturdu

Son dakika haberi: La Liga'nın 9. haftası El Clasico'ya sahne oldu. Nefesleri kesen dev mücadelede Real Madrid sahasında Barcelona'yı konuk etti. Ev sahibi ekip sahadan 3-1 galip ayrılarak liderliği ezeli rakibinden devraldı.
 - Dolmabahçe'de kritik derbi
16 Ekim 2022 - 13:05

Beşiktaş evinde Trabzonspor’u ağırlıyor! Maçın VAR hakemi Serkan Tokat oldu

Süper Lig’in 10.haftasında Beşiktaş evinde Trabzonspor’u ağırlayacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetirken VAR hakemi ise Serkan Tokat oldu.
Futbol - Futbol
16 Ekim 2022 - 09:39

İsmail Yüksek’in Jorge Jesus’a ‘Baba’ diye hitap etmesi sosyal medyada gündem oldu

Fenerbahçe’de göreve geldiği günden bu yana gerek taraftar gerek ise oyuncular tarafından büyük saygı gören Jorge Jesus’a sarı lacivertli takımın genç yıldızı İsmail Yüksek’in hitap şekli sosyal medyada gündem oldu. AEK Larnaca maçının hikayesi Fenerbahçe YouTube kanalında yayınlanırken İsmail Yüksek’in Jorge Jesus’a ‘baba’ dediği duyuldu.
Futbol - Futbol
15 Ekim 2022 - 22:45

Okan Buruk: "Yıllardır Galatasaray'ın hakkı yeniyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor mağlubiyetinin ardından, hakem ve VAR kararlarını eleştirdi. Buruk, "Yıllardır Galatasaray'ın hakkı yeniyor" diye Buruk, "Bu VAR hakemleri istenildiği gibi kullanılmaya başlandı. Bundan en çok etkilenen Galatasaray. Galatasaray'a karşı bir oluşum var. Bunu net şekilde görüyoruz" ifadelerini kullandı.
Futbol - Futbol
15 Ekim 2022 - 22:40

Batuhan Karadeniz'in sözleşmesi feshedildi

TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor FK, Batuhan Karadeniz ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini duyurdu.
Futbol - Futbol
15 Ekim 2022 - 22:26

Fernando Muslera: "Çok da ciddiye almaya gerek yok"

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Kayserispor yenilgisini değerlendirdi, "Kaybettiğimiz 2. maç oldu, dolayısıyla çok da ciddiye almaya gerek yok" ifadelerini kullandı. Muslera'nın bu sözleri taraftarları kızdırdı.
Futbol - Futbol
15 Ekim 2022 - 22:10

Antep tek attı üç aldı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Arabam.com Konyaspor, Gaziantep FK'yı konuk etti. Gaziantep 85. dakikada Arda Kızıldağ'ın kaydettiği golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.
 - Aslan'a Kayseri'de soğuk duş!
15 Ekim 2022 - 21:53

Aslan'a Kayseri'de soğuk duş! Maç sonucu: Kayserispor 2-1 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Galatasaray, Kayserispor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-1 yenik ayrıldı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller Gavranovic ve Onur Bulut'tan geldi. Cimbom'un tek sayısını Barış Alper Yılmaz kaydetti.
Futbol - Futbol
15 Ekim 2022 - 19:00

Adana Demirspor zirveyi bırakmıyor

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Kasımpaşa, Adana Demirspor’u konuk etti. Adana temsilcisi sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılarak zirvedeki yerini korudu.
Futbol - Futbol
15 Ekim 2022 - 11:14

Denizlispor kafilesi dönüş yolunda kaza yaptı: 2'si ağır 4 yaralı

Spor Toto 1. Lig'de Boluspor ile deplasmanda karşılaşan Denizlispor'da kulüp personelinin yer aldığı minibüs kaza yaptı. Araçta bulunan çalışanların ilk müdahalelerinin olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
 - Tarihe geçtik!
14 Ekim 2022 - 00:09

Avrupa'da zafer gecesi! Tarihe geçtik

Son dakika spor haberi: Bu akşam oynanan Avrupa maçlarında 4 temsilcimizde kazandı. UEFA ülke puanı sıralamasında Eylül ayında 20. sırada olan Türkiye, 4 temsilcimizin de galibiyetiyle beraber yükselişi sürdürerek 14. sıraya tırmandı. Avrupa'ya yeniden 5 takım gönderebilmek için ilk 15'te sezonu tamamlamamız gerekiyor. Devler Ligi'ne direkt katılım için 12. sıraya yükselmeliyiz...
Futbol - Futbol
13 Ekim 2022 - 23:45

Yiğido pes etmedi, deplasmanda kazandı! Maç sonucu: Ballkani 1-2 Demir Grup Sivasspor

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 4. maçında temsicimiz Demir Grup Sivasspor, Ballkani'ye konuk oldu. Yiğidolar 1-0 geriye düştüğü maçta geri döndü ve zorlu deplasmandan 2-1 galip olarak ayrıldı. Temsilcimize galibiyeti getiren goller Angielski ve Hakan Arslan'dan geldi. Ev sahibin ekibi tek sayısını Thaqi kaydetti.
 - Fırtına şov yaptı!
13 Ekim 2022 - 23:40

Fırtına şov yaptı! Maç sonucu: Trabzonspor 4-0 Monaco

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında temsilcimiz Trabzonspor, Fransız ekibi Monaco'yu konuk etti. Bordo-mavililer fırtına gibi oynadığı maçı 4-0 kazanarak taraftarı önünde şov yaptı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller Enis Bardhi, Trezeguet, Vitor Hugo ve kendi kalesine Sarr'dan geldi.
Futbol - Futbol
13 Ekim 2022 - 22:42

Dursun Özbek'ten arazi açıklaması: Harekete geçiyoruz

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Büyükçekmece Belediyesinin daha önce Galatasaray'a tahsis ettiği arazide çalışmalara başlayacaklarını belirtti.
Başa Dön Sona Git