Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
13 Ekim 2022 - 19:20

PSG'de Kylian Mbappe krizi büyüyor: Sözleşmesini feshedebilir!

Fransız devi Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe'nin, kulübün oyunculara baskı kurmak için açtığı sahte sosyal medya hesaplarının ortaya çıkmasının ardından sözleşmesini feshedebileceği ifade edildi.
Futbol - Futbol
13 Ekim 2022 - 18:20

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den bir isme daha kanca attı!

İngiltere Premier Lig'e çıkmak isteyen ancak son haftalarda üst üste alınan kötü sonuçlarla bu hedefinden uzaklaşan Hull City transfere doymuyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'den dördüncü transferini yapmak için kolları sıvadı. Transfer teklifi doğrulanırken son karar başkan Ali Koç'ta...
Futbol - Futbol
13 Ekim 2022 - 10:03

Mohamed Salah, Bafetimbi Gomis'in rekorunu tarihe gömdü

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'un dün akşam Glasgow Rangers deplasmanında aldığı 7-1'lik tarihi galibiyete hat-trick yaparak katkı sağlayan Mısırlı yıldız Mohamed Salah, turnuvada Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'e ait olan rekoru kırdı.
 - Tur aşkına sahaya çıkıyoruz
13 Ekim 2022 - 08:40

Avrupa’da dört temsilcimiz ile iki kulvarda sahneye çıkıyor

Avrupa’da temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi’nde Başakşehir ve Sivasspor ise UEFA Konferans Ligi’nde dördüncü maçına bugün çıkıyor. UEFA sıralamasında büyük bir öneme sahip olan kritik mücadele öncesinde hedef ise 3 puan alarak sahadan ayrılmak.
 - Derbinin hakemi Ali Şansalan
12 Ekim 2022 - 13:24

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki maçı Ali Şansalan yönetecek!

Son dakika haberi: Süper Lig’in 10.haftasında oynanacak olan Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Kayserispor ile Galatasaray arasındaki maçta Arda Kardeşler düdük çalacağı açıklanırken Ankaragücü ve Fenerbahçe maçında ise Halil Umut Meler görev alacak. 
Futbol - Futbol
12 Ekim 2022 - 08:27

Fenerbahçe’yi dünya kupası öncesi zorlu fikstür bekliyor

Ligde ve Avrupa’da emin adımlarla yoluna ilerleyen sarı lacivertliler, dünya futboluna verilecek araya kadar 30 günde 8 zorlu mücadeleye çıkacak.
Futbol - Futbol
11 Ekim 2022 - 22:53

Devler Ligi'nde sürpriz sonuçlar

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü hafta karşılaşmalarıyla heyecan sürerken, sürpriz sonuçlar yaşandı.
Futbol - Futbol
11 Ekim 2022 - 22:46

Juventus'a bir darbe daha! İtalyan devi yine kaybetti

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Maccabi Haifa'ya konuk olan İtalyan devi Juventus, İsrail'de soğuk duş aldı. Juve'nin büyük bir şok yaşadığı karşılaşmada Maccabi Hafia 20 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi.
Futbol - Futbol
11 Ekim 2022 - 21:22

Juan Mata, David De Gea ile ortak oldu

Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Juan Mata ve Manchester United'dan Bruno Fernandes, David De Gea'nın sahibi olduğu E-spor takımı Rebels Gaming'den hisse alarak yatırımcı oldu.
Futbol - Futbol
11 Ekim 2022 - 21:10

Sakaryaspor'un yeni hocası Serkan Özbalta oldu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, teknik direktörlük görevine getirilen Serkan Özbalta ile anlaşma imzaladı.
Futbol - Futbol
11 Ekim 2022 - 20:14

Manchester City, Erling Haaland'ın serbest kalma bedelini belirledi

Manchester City, Premier Lig'de rekorları alt üst eden Erling Haaland, genç yaşında futbola damga vuruyor. İngiliz kulübü, Norveçli yıldızını takımda tutma adına yüksek bir serbest kalma bedeli belirledi.
Futbol - Futbol
11 Ekim 2022 - 19:29

Dört büyüklerin borcu dudak uçuklattı

Türk futbolunun dört büyük takımı Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’da sadece futbol branşlarının toplam borcu 20,7 milyar liraya ulaştı.
Futbol - Futbol
11 Ekim 2022 - 19:18

PSG'de Mbappe krizi

Yaz aylarında 3 yıl için 600 milyon Euro kazanacağı bir sözleşmeye imza atan Kylian Mbappe ile PSG arasında gerginlik büyüyor.
Futbol - Futbol
11 Ekim 2022 - 18:02

Beşiktaş-Trabzonspor maçı biletleri satışa çıktı mı?

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftası derbi heyecanını sahne olacak. Şampiyonluk yarışı veren iki ezeli rakip Beşiktaş ile Trabzonspor, Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. 16 Ekim Pazar günü oynanacak mücadeleyi stadyumda izlemek isteyen taraftarlar maç biletlerini araştırıyor. Siyah-beyazlı taraftarlar Beşiktaş Trabzonspor biletleri satışa çıktı mı? sorusuna cevap arıyor. Peki; BJK TS maç bilet fiyatları ne kadar oldu?
 - Galatasaray'dan Ronaldo açıklaması
11 Ekim 2022 - 16:55

Galatasaray'dan taraftarları heyecanlandıran Ronaldo açıklaması! Transferin gerçekleşmesi için...

Manchester United'dan ayrılacağı konuşulan ve geçen yaz transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan Cristiano Ronaldo için sarı kırmızılı kulüpten resmi açıklama geldi. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Ronaldo transferinin gerçekleşmesi için gereken şartları açıkladı. İşte taraftarı heyecanlandıran mesaj...
Futbol - Futbol
11 Ekim 2022 - 11:46

Fenerbahçe 103 gollü efsane sezonu tarihe gömebilir

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile adeta her maçta gol olup yağan sarı lacivertli takım 8 maçta 25 defa ağları sarstı. 3.1’lik ortalama yakalayan Jesus’un öğrencileri 1988-98’daki unutulmaz rekora gözünü dikti.
Futbol - Futbol
11 Ekim 2022 - 00:04

Emre Belözoğlu: Kazanmak isteyen oyuncularla devam edeceğiz

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Sivasspor’a 2-0 mağlup olan Medipol Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu maçın ardından konuştu. Takımının hantal oynadığını ve oyunu hızlandıramadığını söyleyen Belözoğlu, “Kazanmak isteyen oyuncularla oynamaya gayret edeceğiz” dedi.
Futbol - Futbol
11 Ekim 2022 - 00:00

Abdullah Avcı'dan protestolara tepki

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, "Çıkan oyuncun protesto, giren oyuncun protesto. Maç içinde bana yapın, maçtan sonra takıma yapın. Ama maç anında protesto ile yapamayız." dedi.
Futbol - Futbol
10 Ekim 2022 - 23:54

Rıza Çalımbay: Taraftar kötü günde takımına sahip çıkar

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-0 yenen Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, ligde ilk galibiyetlerini alarak şanssızlığı kırdıklarını söyledi.
Futbol - Futbol
10 Ekim 2022 - 22:00

Trabzon'da sessiz gece! Maç sonucu: Trabzonspor 0-0 Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Kasımpaşa'yı konuk etti. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.
Futbol - Futbol
10 Ekim 2022 - 22:00

Sivasspor ilk galibiyetini Başakşehir'den aldı! Maç sonucu: Medipol Başakşehir 0-2 Demir Grup Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Yiğidolar, namağlup rakibini deplasmanda 2-0 devirerek ilk galibiyeti aldı. Sivasspor'a galibiyeti getiren goller biri penaltıdan olmak üzere Dia Saba geldi.
Başa Dön Sona Git