Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 19:43

Burak Yılmaz ve Galatasaray'ın iki yıldızı Golden Foot'a aday gösterildi

Futbolda dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak gösterilen 'Golden Foot' (Altın Ayak) ödülleri için geri sayım sürüyor. 2022 ödülüne aday gösterilen yıldızlar arasında üç tanıdık isim var...
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 19:07

Güneş enerjisinden Galatasaray'a dev tasarruf

Nef Stadyumu'nun çatısına yerleştirilen güneş panelleri sayesinde Galatasaray, yaklaşık 400 bin Euro'luk maliyeti kasasında tuttu.
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 19:00

Başkan Çebi'den Valerien Ismael'e destek

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Valerien Ismael'e güvenlerinin tam olduğunu ve bu sezon şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 18:49

Fenerbahçe'de sakatlık şoku: 3 yıldız Larnaca maçında yok!

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinin ardından gözler UEFA Avrupa Ligi'ndeki Larnaca maçına çevrildi. Sarı-lacivertli takımda 3 isim Güney Kıbrıs ekibine karşı forma giyemeyecek.
 - İspanyol devi istiyor!
04 Ekim 2022 - 18:41

Bomba iddia: Fatih Terim, İspanyol devinin başına geçiyor!

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Fatih Terim için ortaya atılan yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü.
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 18:30

Galatasaray'ın Türkiye Kupası'ndaki rakibi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nun kuraları çekildi. Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası macerasına bu sezon 3. eleme turundan başlayacak. Sarı-kırmızılılar, TFF 2. Lig ekibi GMG Kastamonuspor ile eşleşti. 
Futbol - Futbol
03 Ekim 2022 - 22:32

Çarpıcı iddia: Mauro Icardi futbolu bırakıyor mu?

Son dakika spor haberi: Arjantin basınında yer alan iddiaya göre, eşi ve menajeri Wanda Nara ile ayrılan Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldız golcüsü Mauro Icardi futbolu bırakma kararını değerlendiriyor.
Futbol - Futbol
03 Ekim 2022 - 21:50

İstanbulspor deplasmanda geri döndü

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük, İstanbulspor'u konuk etti. Pirlo'nun takımı 1-0 öne geçse de İstanbulspor deplasmanda geri döndü ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. İstanbulspor'a galibiyeti getiren goller Jetmir Topalli ve Eduard Rroca'dan geldi. Fatih Karagümrük'ün tek sayısını Mbaye Diagne kaydetti.
Futbol - Futbol
03 Ekim 2022 - 20:00

Mertens, Galatasaray formasıyla 16 yıl sonra bir ilki yaşadı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı. Sezon başında büyük umutlarla kadroya dahil edilen Mertens ise sarı-kırmızılı forma ile çıktığı 7 karşılaşmada gol veya asist üretmeyi başaramadı ve 16 yıl sonra bir ilki yaşadı.
Futbol - Futbol
03 Ekim 2022 - 19:41

Güney Kıbrıs ekibini Fenerbahçe korkusu sardı!

UEFA Avrupa Ligi D grubu 4. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Güney Kıbrıs ekibi AEK Larnaca'yı konuk edecek. Bu maç öncesi AEK Larnaca yöneticisi, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. İdareci Kyriakos Demetriou, Ülker Stadı'nda kendilerini 'Cehennemin' beklediğini söyledi.
Futbol - Futbol
03 Ekim 2022 - 19:36

Yunus Akgün'ün menajerinden açıklama: Galatasaray ile görüşeceğiz

Yunus Akgün'ün menajeri Necdet Ergezen, son zamanlarda sıkça tartışılan sözleşme konusu için Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'la bir görüşme gerçekleştireceklerini söyledi.
Futbol - Futbol
03 Ekim 2022 - 19:23

Sürpriz iddia: Muslera'nın yerine Inaki Pena

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma kaleci Inaki Pena'nın yeniden sarı-kırmızılıların gündemine geldiği iddia edildi. İtalyan gazeteci Matteo Moretto, Galatasaray'ın Muslera'nın yerine kaleye Pena'yı getireceğini öne sürdü.
Futbol - Futbol
03 Ekim 2022 - 18:54

Avrupa'nın devleri derbide 3 yıldızı izledi

Avrupa'nın dev takımlarının scout ekipleri, dün akşam Vodafone Park'ta oynanan ve 0-0 sona eren Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yerinde takip etti.
Futbol - Futbol
03 Ekim 2022 - 18:10

Mesut Özil ameliyat oldu: 3 ay daha yok!

Medipol Başakşehir'in sezon başında kadrosuna dahil ettiği Mesut Özil ameliyat edildi.
Futbol - Futbol
03 Ekim 2022 - 11:50

Fatih Terim için gündeme bomba gibi düşen iddia: Katar ziyareti aslında...

Türk futbolunun efsanevi teknik direktörü Fatih Terim, 2022 Dünya Kupası maçlarının oynanacağı stadyumlar ve Dünya Kupası müzesini ziyareti için davet edildiği Katar'a gitti. Stadyumların içini gezen Terim ile ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Terim'in Katar'a sadece ziyaret için değil, bir takıla görüşmek için de gittiği belirtildi.
Futbol - Futbol
03 Ekim 2022 - 08:47

Şota ile yolları ayıran Acun Ilıcalı'nın listesinde favori! Sergen Yalçın’ın yeni takımı belli oldu

Son olarak Süper Lig’de Beşiktaş’ı çalıştıran başarılı teknik direktör Sergen Yalçın’ın yeni adresi belli oldu. Uzun zamandır futboldan uzak bir yaşam süren Yalçın’ın Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Futbol - Futbol
03 Ekim 2022 - 00:44

Jorge Jesus: Şampiyonluk için 5 aday var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, golsüz berabere sonuçlanan Beşiktaş derbisinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kalite olarak kendileriyle denk bir takıma karşı oynadıklarını söyleyen Jesus, "Sonuç iki takımı da memnun etmedi. Büyük ve güzel bir maçtı. Taraftarlar güzel bir atmosfer oluşturdu" diye konuştu. Fenerbahçe'ye gol atmanın zor olduğunu savunan Portekizli teknik adam, bu sezon 5 takımın şampiyonluğa oynayacağını dile getirdi.
 - Derbide gol yok!
02 Ekim 2022 - 21:54

Derbide gol yok! Maç sonucu: Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe

Son dakika spor haberi: Spor Toto Süper Lig'in 8. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Fenerbahçe, Vodafone Park'ta Beşiktaş'a konuk oldu. Zorlu mücadelede gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.
Futbol - Futbol
02 Ekim 2022 - 18:47

Manchester derbisinde City şov yaptı!

Son dakika spor haberi: Manchester City, Premier Lig’in 9. haftasında derbi maçta evinde Manchester United’ı 6-3’lük skorla mağlup etti.
Futbol - Futbol
02 Ekim 2022 - 14:12

Berat Özdemir Suudi Arabistan’da ilk golünü attı! Takımına 1 puan kazandırdı

Trabzonspor’dan Suudi Arabistan Ligi takımlarından El İttifak’a transfer olan Berat Özdemir, yeni takımıyla ilk gol sevincini yaşadı. Milli futbolcu Berat Özdemir maç sonrasında takım arkadaşları ile birlikte Umre ibadeti gerçekleştirdi.
Futbol - Futbol
02 Ekim 2022 - 13:20

Son dakika! Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi belli oldu

Son dakika haberi: Beşiktaş ile Fenerbahçe, Süper Lig’in 8. haftasında Vodafone Park’ta karşı karşıya geliyor. Volkan Bayarslan yöneteceği dev derbinin VAR hakemi de belli oldu.
Başa Dön Sona Git