Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 23:35

Abdullah Avcı: 11'e 10 oynamak kolay değil

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. haftasında Fransa ekibi Monaco'ya 3-1 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 23:30

Rıza Çalımbay: Çok kötü goller yedik

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nun üçüncü haftasında Kosova temsilcisi Ballkani'ye 4-3 mağlup olan Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, yenilgiden dolayı üzgün olduklarını söyledi.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 22:48

Arda Turan, Galatasaray hayalini açıkladı: "Bir ekol hocası olmak istiyorum"

1905 GSYİAD'ın aylık bölge toplantısına katılan Galatasaray'ın eski yıldızı Arda Turan, "Guardiola’nın Barcelona’ya getirdiğini Galatasaray’a getirmek istiyorum. Ajax’ın neler yaptığını merak ediyorum. Sonrasında tercihim yarı yolda bir takımla başlamamak. Bir sistem hocası olmak istiyorum. Bir ekol hocası olmak istiyorum" dedi.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 21:37

Fırtına, Fransa'dan eli boş döndü! Maç sonucu: Monaco 3-1 Trabzonspor

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. haftasında temsilcimiz Trabzonspor, Fransız ekibi Monaco'ya konuk oldu. İlk dakikalarda 10 kişi kalan Fırtına, güçlü rakibine direnemedi ve karşılaşma 3-1 Fransız ekibinin üstünlüğü ile sona erdi. Monaco'nun gollerini Disasi ve Ben Yedder(2)'den geldi. Bordo-mavililerin tek sayısının Bakasetas kaydetti. Trabzonspor'da Maxi Gomez 11. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 21:36

Yiğido salladı ama yıkamadı! Maç sonucu: Sivasspor 3-4 Ballkani

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nun üçüncü haftasında Demir Grup Sivasspor, Ballkani'yi konuk etti. Bol gollü geçen karşılaşmada 3-1 geriye düşen temsilcimiz 3-3'ü yakalasa da son anlarda yediği goller karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrıldı. Ballkani'ye galibiyeti getiren goller Krasniqi, Korenica, Potoku ve Thaqi'den geldi. Sivasspor'un sayılarını ise Ulvestad ve Erdoğan Yeşilyurt(2) kaydetti.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 20:18

Sevilla'nın yeni hocası Sampaoli oldu

Julen Lopetegui ile yollarını ayıran Sevilla, Jorge Sampaoli'yi takımın başına getirdiklerini açıkladı.
 - Fransa'da skandal!
06 Ekim 2022 - 18:32

Fransa'da Türk taraftarlara insanlık dışı müdahale!

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında temsilcimiz Trabzonspor deplasmanda Monaco ile karşı karşıya gelecek. 19.45'te başlayacak mücadele öncesinde Fransız polisinin, Trabzonsporlu taraftarları köpeklerle araması ve bir köpeğin, taraftara saldırmaya çalışması büyük tepkiye neden oldu.
Futbol - Futbol
06 Ekim 2022 - 14:51

Türkiye, FIFA sıralamasında 3 basamak geriledi

Türkiye, FİFA dünya sıralamasında 3 sıra geriledi. Brezilya’nın lider olduğu sıralamada A Milli Futbol Takımı 45’inci oldu.
 - Vurduğunuz puan olsun
06 Ekim 2022 - 06:36

Avrupa kupalarında dört takımımız sahneye çıkıyor: Attığınız gol, vurduğunuz puan olsun

Milli aranın ardından futbolda lig ve Avrupa macerası tüm hızıyla sürüyor. Ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden dört temsilcimiz; Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor bu gece sahne alacak.
Futbol - Futbol
05 Ekim 2022 - 17:44

Son dakika! Hull City'de yeni teknik direktörü belli oldu!

Son dakika haberi: İngiltere Championship'te aldığı başarısız sonuçların ardından Şota Arveladze ile yollarını ayıran Hull City, yeni teknik direktörünü buldu. Medyada Fatih Terim, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'ın ardından bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Carlos Carvalhal'in ismi de ortaya atıldı. Hull City'de sıcak saatler yaşanırken Pedro Martins ile görüşme halinde olduğu iddia edildi.
Futbol - Futbol
05 Ekim 2022 - 15:20

Bursaspor'a FIFA'dan ağır ceza: Transfer yasağı geldi!

Bursaspor camiası, FIFA tarafından kulübe 2 yıl transfer yasağı verildiğini duyurdu. Daha önce açılan davanın sonucuna istinaden, itiraz edilecek.
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 22:38

Barcelona'yı Hakan Çalhanoğlu devirdi!

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının 3. haftasında günün maçları tamamlandı. Inter, C Grubu mücadelesinde Barcelona'yı 45+2. dakikada milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun attığı golle 1-0 mağlup etti.
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 20:17

Aklı zamda: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu çıkmazı!

Galatasaray haberleri: Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayla dikkatleri üzerine çeken ve çıktığı 52 maçta 13 gol-13 asistlik harika bir performans ortaya koyan genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu bu sezon beklentilerin çok altında kaldı. Yıldız futbolcu, takımın en çok eleştirilen isimleri arasında yer alırken, yakın zamanda bir zam almasına rağmen istediği yıllık ücret de ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 20:05

Nelsson'a yeni sözleşme: Serbest kalma bedeli ne kadar?

Galatasaray, Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un sözleşmesini yeniledi. Başarılı savunmacıya zam yapılırken serbest kalma bedelinde bir değişikliğe gidilmedi.
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 19:43

Burak Yılmaz ve Galatasaray'ın iki yıldızı Golden Foot'a aday gösterildi

Futbolda dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak gösterilen 'Golden Foot' (Altın Ayak) ödülleri için geri sayım sürüyor. 2022 ödülüne aday gösterilen yıldızlar arasında üç tanıdık isim var...
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 19:07

Güneş enerjisinden Galatasaray'a dev tasarruf

Nef Stadyumu'nun çatısına yerleştirilen güneş panelleri sayesinde Galatasaray, yaklaşık 400 bin Euro'luk maliyeti kasasında tuttu.
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 19:00

Başkan Çebi'den Valerien Ismael'e destek

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Valerien Ismael'e güvenlerinin tam olduğunu ve bu sezon şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 18:49

Fenerbahçe'de sakatlık şoku: 3 yıldız Larnaca maçında yok!

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinin ardından gözler UEFA Avrupa Ligi'ndeki Larnaca maçına çevrildi. Sarı-lacivertli takımda 3 isim Güney Kıbrıs ekibine karşı forma giyemeyecek.
 - İspanyol devi istiyor!
04 Ekim 2022 - 18:41

Bomba iddia: Fatih Terim, İspanyol devinin başına geçiyor!

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Fatih Terim için ortaya atılan yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü.
Futbol - Futbol
04 Ekim 2022 - 18:30

Galatasaray'ın Türkiye Kupası'ndaki rakibi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nun kuraları çekildi. Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası macerasına bu sezon 3. eleme turundan başlayacak. Sarı-kırmızılılar, TFF 2. Lig ekibi GMG Kastamonuspor ile eşleşti. 
Futbol - Futbol
03 Ekim 2022 - 22:32

Çarpıcı iddia: Mauro Icardi futbolu bırakıyor mu?

Son dakika spor haberi: Arjantin basınında yer alan iddiaya göre, eşi ve menajeri Wanda Nara ile ayrılan Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldız golcüsü Mauro Icardi futbolu bırakma kararını değerlendiriyor.
Başa Dön Sona Git